2014. január 24., péntek

II. 05. A fejemen állva pöröghetek, akkor sem fog megkedvelni.

Sziasztok!
Itt is a friss fejezet. Remélem, hogy tetszeni fog, alig várom a véleményeiteket! Köszönöm a kedves feliratkozókat! :)

TARA WILSON

Mosolyt villantok, majd átadom a jegyeket egy magas, szőke nőnek. Lánya ugrándozva húzza a játszóház belseje felé, és hadarva magyaráz neki a benti ugráló várakról, s egyéb játékokról. Egy pillanatig elbambulok az aranyos látványom, majd sóhajtva fordulok vissza, hogy munkába ismét vessem magamat. Ujjaimat a klaviatúrára helyezem, és felnézek a pult előtt álló hatalmas barna szemekbe. Kis híján leesem a székről. Ez a pasi engem követ, üldöz, zaklat. Fel fogom jelenteni, ha még egyszer meglátom. Lesütöm a tekintetem, majd nagyot nyelek. Tegnap hazudtam neki, hogy ne kelljen elmennem vele sehova, hisz’ kinek lett volna kedve a nagyképű agymenéseit hallgatni? Ránézek, és egy elkényeztetett, unintelligens bunkót látok, aki mindössze arra képes, hogy összetörje a lányok szívét. Nem fogom hagyni, hogy újra megismétlődjenek a múltban történtek. Belebolondulnék…
Életem legfájdalmasabb időszaka volt, amikor elhagyott az a szemét disznó. Tizenhat éves voltam, mikor beleszerettem. Elbűvölő, kedves, aranyos fiú volt, hatalmas égkék szempárral. Első látásra megtetszett az őszintesége és tündéri magatartása. Egy és fél éve voltunk együtt John-nal, az én csodálatos szőke hercegemmel, amikor arra az elhatározásra jutottam, hogy lefekszem vele. 
Megtörtént, elvette a szüzességem, vele együtt az összes önbizalmamat is. Reggel egyedül ébredtem az ágyamban, éjjeliszekrényemen egy levéllel, melyben közölte, hogy vége, és kijelentette, hogy nem voltam számára több, mint egy futó kapcsolat. Mit ne mondjak, másfél évszámomra nem „futókapcsolat”. Az én érzelmeim mindvégig igazak voltak, míg az övéi hamisak. Az ember sosem tudja elfeledni az érzés, amikor a szíve apró darabokra szakad, és keservesen zokogva tölti a legtöbb éjszakáját egy olyan szerelem miatt, ami a másik fél részéről sosem létezett.
- Te mit keresel itt? Követsz engem? – zavartan nézek fel rá újra. Zayn csak egy elbűvölő mosollyal válaszol, majd rámutat a mögötte álló göndör hajú srác kezében lévő kislányra. 
- A húgommal és a bátyáimmal családi programot szerveztünk. Nem értem miből gondolod, hogy követnélek… bár nem lenne ellenemre – kacsint önelégülten, majd kezét zsebébe csúsztatja, és kiemel belőle egy bankkártyát. – És most, szeretnék kérni öt felnőtt belépőt, és egy, na, várjunk. Ha három év alatt van, akkor neki is kell fizetni?
- Nem – sóhajtok fáradtan, mert marhára nincs kedvem a modorához. Minél előbb elmegy, annál előbb lesz újra lelki békém.
- Szuper, akkor öt felnőttet, és téged – kacsint ismét. Úgy teszek, mint aki meg sem hallja mondatának második felét, és bepötyögöm a gépembe az adatokat, majd elveszem a kártyáját és lehúzom. 
A fizetés jóváhagyása után átnyújtok neki öt jegyet, s várom, hogy tovább álljon, de nem mozdul. Rám vigyorog, és közelebb hajol a pulton keresztül.
- Próbáljuk meg újra. Mit szólsz hozzá? Ma este érted megyek, tekintve arra, hogy remek egészségügyi állapotnak örvendesz. Hidd el, élvezni fogod – ezzel arrébb lép, testvérei pedig követik Őt. Leesett állal bámulom őket, míg el nem tűnnek a szemem elől. Oké, ezt még fel kell fognom.
Amint eljutnak a tudatomig a történések, rögtön kapcsolok, majd rögtön lefagyok. Mi a franc? Nem parancsolhat nekem egy fiú. Kinek hiszi ez magát? 

***

Öt órával később már készenlétben állok, és várom, hogy Zayn becsöngessen hozzánk. Úgy döntöttem, hogy szembe nézek vele, és ha úgy adódik, egészen véletlenül leöntöm, vagy leköpöm valamivel. Egy idő után biztos, hogy megelégeli a viselkedésemet, és hazahoz, vagy faképnél hagy. Túl nagy egója van ahhoz, hogy eltűrjön egy lánytól ilyesfajta viselkedést, hiszen Ő sztár, vagy nem?
Hirtelen pattanok fel a kanapéról a csengő dallamos hangjára, és nézek bele még egyszer a tükörbe. Direkt egy kopott farmert, és egy nálam kétszer nagyobb pólót vettem fel a bátyám szekrényéből, egy balerinacipővel. Minden lehetséges fegyvert bevetek, hogy elijesszem magamtól, ezért szőke hajamat sem fésültem ki, hanem egy rendezetlen kontyba kötöttem.
- Tara, édesem, hova készülsz ilyen förtelmes öltözetben? Egyáltalán ez a Te pólód, kislányom? – anya fintorogva végigmér, majd megrázza a fejét és a szemembe néz.
- Randizni megyek egy sráccal – jelentem be. – Legkésőbb tízre otthon vagyok – mondok direkt egy későbbi időpontot, hátha elhúzódna a dolog. Az ajtóhoz sietek és szélesre tárom. Amikor Zayn meglát, azonnal elvigyorodik, és fel-le futtatja perzselő tekintetét rajtam, végül pillantása arcomra szegeződik, és mosolya még szélesebb lesz.
- Remélem, tudod, hogy fantasztikusan nézel ki! – bókol szemöldökét húzogatva. Összerezzenek szavaira. Most vagy durván ízlésficamos a srác, vagy rájött a tervemre, és cukkolni próbál.
Minden bizonnyal a második lesz a helyes megfejtés, bár, Zaynről bármit elmernék képzelni.
- Köszönöm – jelentem ki tettetett nyugodtsággal, majd hagyom, hogy meleg tenyerén derekamra simítsa, és a kocsijához vezessen.

***
- Na, és hogy vannak a húgaid? – érdeklődik Zayn fejét kicsit oldalra döntve, mikor helyet foglalunk az asztalunknál. 
Annyira kínos volt számomra ide bejönni. A város egyik legdrágább, legcsodálatosabb étterme, én pedig úgy nézek ki, mint egy neandervölgyi, vagy egy csöves, aki most kukázott. Egy – null Mr. Nagyképű javára. Felsóhajtok, majd felelek kérdésére:
- Megvannak – elégedetlen vagyok szűkszavú válaszommal, így folytatom. – Erről jut eszembe, neked tényleg édestestvéreid az a négy srác, akikkel együtt laksz? 
- Igen, de mintha ezt már megvitattuk volna korábban – kortyolt egyet a kólájából, mit a pincérnő két másodperccel ezelőtt rakott le elé. 
- Nem sok ez egy kicsit? – folytatom a kérdezősködést.
- Nem. Én már megszoktam ezt – szemöldökét összehúzza, miközben a poharát pörgeti ujjai között, és elmélyülten bámulja azt. Felpillant rám, majd megszólal:
- Neked is vannak testvéreid, nem értem mi annyira meglepő ezen. Van öt bátyám, és egy húgom. Manapság egyáltalán nem szokványos az ennyire népes család, tudom, de ez van, ezt kell szeretni – köhint egyet jelentőségteljesen, és hátradől a székében.
- Ha négy bátyám lenne, saját kezűleg láncolnám magam a pokolba – mondom váll rántva.
- Egy idő után hozzászokik az ember – bólogat vigyorogva, majd előredől és vizslatni kezdi arcomat.   
 - Meséld el – kérem semleges tekintettel fürkészve arcát.
- Mit? – kérdez vissza értetlenül. 
- Úgy hangzott az előbbi kis szónoklatod, mintha nem éreznéd magad jól a testvéreid között. Biztos van valami szaftos kis titkod, vagy jó meséd. Mesélj nekem a gyerekkorodról. Milyen volt négy nagytesóval felnőni? – tekintetében valami eszeveszett düh robban, barna pupillája kitágul, majd újra összeszűkül. Hm, úgy látom sikerült érzékeny részre tapintanom. Gyerünk Tara! Itt a lehetőség, hogy magad ellen fordítsd, és örökre lekoptasd magadról!

ZAYN MALIK

Megmerevedek ültömben, de próbálok nyugodt maradni. Egy kibaszott látnokkal van dolgom, vagy mi a faszom? Mindegy, nem fogom hagyni, hogy ennyivel elüldözzön. A végsőkig fogom játszani vele ezt a játékot. Megtörhetetlen leszek, és sikerül elérnem, hogy belém szeressen: csak idő kérdése.
Egy féloldalas mosolyt villantok, és könyökömmel az asztalra támaszkodom.
- Képzeld el Tara, egy leányálom – szemeim megvillanhatnak, ugyanis Tara hátrahőköl ültében, és fagyosan mered rám. – Irigykedsz, mi? – görbül felfelé a szám újra. – Nekem van négy remek bátyám, akik kiskoromtól fogva kiállnak mellettem, és védenek – Szakadna ránk a tető a kurva életbe. Lassan lehazudom a csillagokat az égről, de nem fogom hagyni, hogy Ő nyerjen, azonban meg kell hagyni, nagyon jól nyomja a kiscsaj. 
Először is ez az öltözet, mint valami kukás, akit most szedtem össze valamelyik út széléről, másik pedig a kőkemény, lerombolhatatlan falak, amit maga köré épített, legvégül meg a modora, ami felér egy vad bikáéval. Elmondhatatlanul tetszik ez nekem.
- Hm, hát gratulálok, biztos csodálatos volt.
- Ühüm, fantasztikus – nevetek fel erőltetetten. – Szerintem hagyjuk ezt a témát, ugyanis szeretnék kérdezi valamit. 
- Most megkéred a kezem? – vihog fel, mire önkéntelenül is elmosolyodom. Ezt szeretnéd, kislány? Tudom, minden lány ezt akarja, de először is le akarják rólam rángatni a ruháim.
- Basszus, igen. Figyelj, tudom korai még – kezdek bele komolyan, és eltökélten. – De tudom, hogy mit érzel irántam. Szeretném, ha a feleségem lennél. Mondd csak Tara, hozzám jönnél?
Úgy bámul rám, mintha most szabadultam volna az őrültekházából.
- Nem – vágja rá gondolkozás nélkül. – Tudod, Malik, előbb mennék hozzá egy antilophoz, mint hozzád.
Nézzük a jó oldalát, legalább tudja a vezetéknevem. Végigsimítom államon, és rájövök, hogy talán ideje lenne megborotválkozni. Hümmögve figyelem Tarát, összehúzott szemöldökkel méregetem a csajt. Nehezebb lesz a terv, mint gondoltam. Belevaló csaj, és nem fog csak úgy belerepülni a csapdámba. Okos, túl okos…
- Uram – jelenik meg a pincér, és tesz le elénk egy-egy tányért. Tara azonnal evőeszközt ragad és enni kezd. Követem példáját, de közben egy percig sem áll le az agyam. Nem tudok mit kezdeni ezzel a csajjal. Annyira értelmetlen ez az egész, mert utál, és a fejemen állva pöröghetek, akkor sem fog megkedvelni, hacsak nem fűzöm tovább, mint hinné. Nem adom fel, míg meg nem szerezem, legalább egy éjszakára.
Ezzel az elhatározással kacsintok a velem szemben ülő kócos, szőke hajú lányra, mire csak egy szemforgatást kapok válaszul.

Vacsora után egyenesen hazaviszem, leparkolok a házuk előtt majd felé fordulok.
- Jó volt veled, megismételhetnénk – a kisördög a vállamon tapsikolva táncol, míg a másik oldalamon az angyal fejcsóválva, sértődötten neheztel rám.
- Nem hinném, hogy ez jó ötlet, Zayn. Nem akarok veled találkozni – utasít el rögtön, mire állam a padlót súrolja. Valóban ennyire elviselhetetlen pasi lennék? – Köszönöm a ma estét, és a vacsorát, viszont szeretném, ha leszállnál rólam. Törődj bele, hogy én sosem fogok veled lefeküdni, bármennyire is töröd magad, úgyhogy nyugodtan keress magadnak egy másik áldozatot, akit szédíthetsz. Én ebből nem kérek. Nem szeretném duplán megégetni magamat még egy ilyen sráccal – mutat rám, majd megragadja a kilincset és kiszáll. 

9 megjegyzés:

  1. Wow..Miután elolvastam ez a szó hagyta el legelőször a szám..Imádom az írásaidat csak így tovább..Remélem végre enyém lesz az első megjegyzés:))

    VálaszTörlés
  2. tyuuuuuu ezt aztán megmondta....kíváncsi vagyok hogy mit lép erre Zayn :D

    VálaszTörlés
  3. Imadtam. Ha nem olvastam volna az elso evadot,meg hinnek is Zaynek. Nagyon jo lett. Az ettermi resznel szakadtam.

    VálaszTörlés
  4. Nem semmi ez a csaj az tuti :) Remélem Zayn nem fogja békén hagyni :D Kövit de gyorsan! ♥

    VálaszTörlés
  5. Hűű de jó rész lett!!Imádom ezt a Tarát kemény csajszi ;DD Kövit :)<3

    VálaszTörlés
  6. Hát ez nagyon jó lett! :D Kíváncsi vagyok mit lép erre Zayn.. :D Siess a kövivel!:)

    VálaszTörlés
  7. Bubesz Maryette Grimes2014. január 26. 13:21

    Wow! Ez nagyon èrdekes, s nagyon jooo lett! Nemèrtem mit eszik Zayn azon az idegesítõ, s egyben irritàló... emberen. Én kifejezetten rühellem a csajt, és most gonosz leszek: remélem össze töri Zayn a pici szívét.. wahaha.
    "Inkàbb mennék hozzà egy antilophoz." haha ez jo volt.
    Kívàncsian vàrom a folytatàst ;)
    by.: Bubesz Maryette Grimes

    VálaszTörlés
  8. Nagyon köszönöm srácok<33 De komolyan! :) Annyira jól esnek a szavaitok, hogy az valami leírhatatlan! :)
    Bubesz, lesz ez még kuszább is:$ :3

    VálaszTörlés