2014. január 12., vasárnap

II. 03. Te megőrültél!

Sziasztok!
Elsősorban szeretném megköszönni a 150(!!) feliratkozót, ami szerintem hatalmas szám, hálás vagy nagyon, Ti vagytok a legaranyosabb, legédesebb, legkedvesebb olvasók az egész világon!<3 Köszönök mindent gyerekek, tényleg!<3
Másodszor pedig szeretném felköszönteni Zaynt, ugyanis ma van a születésnapja<3 Ma reggel még a csuklómra is felírtam a nevét.<3 (:

ZAYN MALIK
2017.01.23.

***


Így történt, hogy a buli után egy héttel, egy csajt sem hoztam fel a szobámba, még egy futó kalandom sem volt egy parkolóban, vagy akárhol. Játszom a jófiút, vagy a szentet. Szörnyű, de muszáj. Ha beledöglök is, megmutatom nekik. Már beletörődtem, hogy hagytam, hogy a srácok nyerjenek. A tervük rohadtul összejött, egy hete nem voltam egy női nemi szerv közelében sem, de nem érdekel. Amint letelik az egy hónap, fogom magam és elmegyek az első csajhoz, aki a telefonom névsorában van, és szexelünk, keményen.
- Zayn! Gyere már le, itt vannak anyáék! – szűrődik fel Harry kiáltása a nappaliból. Felsóhajtok, majd feltápászkodom az ágyról, és mezítláb indulok le a nappaliba.
Amikor anyu meglát, elmosolyodik, és erősen magához szorít. Mostanában amikor alkalmunk nyílik a találkozásra, mindig ezt csinálja.  
- Zayn – veregeti meg a vállamat apu, amikor anyu elenged. 
- Édes kicsikéim, annyira boldog vagyok, hogy elvállaltátok. El sem tudjátok képzelni, hogy mekkora szívességet tesztek ezzel nekünk – értetlenül meredek Liamre, Niallre, Louisra, s végül Harryre, kinek az ölében Sammy csücsül. Egyszeriben mindent megértek, és kitágult szemekkel meredek vissza anyuékra. 
- Mi is készül? – sóhajtok fel fáradtan.
- Sammy két héten keresztül velünk lesz! Hát nem csodálatos? – lelkesedik fel teljesen Harry, és felém fordítja az apró kislány. 
 - De hiperszuper! – mormolom, majd leülök az egyik szabad fotelbe. Ó égek! Nem tudom mi üthetett apuékba, hogy ennyire lazán képesek itt hagyni velünk a három éves kislányukat. Én biztos nem tenném. Hogy bízhatja ránk? Mit csinálunk, ha eltűnik, vagy felszívódik? Elrabolhatják, esetleg kiderül, hogy a szomszédunkban idegenek, vámpírok, vagy vérfarkasok laknak, és átváltoztatják a húgunkat is? Rémes!
- Akkor mi megyünk is! – Anyu mosolyog, majd körbejár a helységben és mindenkit jól megpuszilgat. Amikor hozzám ér lehajol, és a fülembe súgja:
- Remélem, minden rendben, édesem!
- Persze anyu – nézek fel rá nyugtatóan, mire csak megsimítja az arcomat, majd távoznak apával.
- Zayn, arra gondoltunk, hogy elmehetnél Sammyvel vásárolni.
- Miért pont én? – csattanok fel idegesen, és már indulnék is a szobám felé, de egy vékonyka hang megállít. Megtorpanok, és egy pillanatra lefagyok.
- Te nem is szeretsz engem? – A szívem szakad meg szomorú hangocskája hallatán, és rögtön visszafordulok Sammy felé. Mély levegőt veszek, és odamegyek hozzá. Elveszem Harrytől és elindulok vele az emeletre. 
- De, nagyon szeretlek! – mondom mosolyogva, s még egy puszit is nyomok az arcára. Imádnivaló ez a kislány.
- És akkor elmegyünk együtt a boltba?
- Persze, csak átöltözök – leteszem a folyosó közepén a húgomat, majd berontok a szobámba, és felveszek egy rendes pólót, és farmert, majd beleugrom a cipőmbe, és már rohanok is ki Sammyhez. Az igazat megvallva semmi kedvem az egészhez, de ha már Sammy is szeretné, hogy vele menjek, akkor muszáj lesz megtennem.
Amikor felkapom a dohányzóasztalról a kocsi kulcsot egy gyilkos pillantást lövellek bátyáim felé és kiviharzom a házból Samanthaval a kezemben. A garázshoz sietek, majd beültetem az autóba Sammy-t egy gyerekülésbe. Fogalmam sincs, honnan van, de legalább gondoskodtak róla, hmm, valószínűleg anyáék hagyták itt. 
Ezután bekászálódok a vezető helyére, és beindítom a motort. Épp tolatnék ki a garázsból, amikor Louis megjelenik, majd a nyitott ablakon egy cetlit tol az orrom alá. 
- Csak ügyesen, Zayne, és el ne felejtsd, hogy minden felelősség a tied Sammy-val kapcsolatban. Jó vásárlást! – S mintha itt sem lett volna, felszívódik.
- Remek – morgom magamba. Az agyvizem felforr tőlük néha, máskor pedig imádok a testvéreimmel lenni, habár az utóbbi hetekben, sőt hónapokban csak kínoztak a csajozási módszereim miatt. Tényleg nem értem, hogy miért, eddig bejöttek mind, és nagyon ütős csajokkal találkoztam. 
Kifújom a tüdőmben tartott levegőt, arra várva, hátha eltűnik vele együtt a felgyülemlett feszültség is. Nem jön be. Ugyan úgy feltudnék gyújtani egy egész várost.
Sammy-re nézek a visszapillantó tükörben, majd gázt adok, s kigördülünk a garázsból. Az autót rákormányozom a főútra és már repesztünk is. A rádiónak felcsavarom a hangerejét, és az ablakot végig lehúzva tartom, hogy kezemet, melyben a cigim van, kilógathassam rajta. 
Talán öt perce kocsikázhatunk, mikor a rádióban egy meglehetősen ismerős dallam csendül fel. Felnyögök, és már nyúlok is, hogy csatornát válthassak, de kishúgom hátulról mérgesen rám kiált.
- Ezt szeretem, Zayn, ne! – ismét kifújom a levegőt, majd visszahelyezem kezemet a kormányra. Nem Ő hallgatja végig hatmilliárdjára is ugyan ezt a számot, elég volt tavaly Kiss You-t hallgatni minden egyes koncerten. 
Amikor hátra nézek egy piros lámpánál, ledöbbenek, és elkönyvelem, hogy valami hihetetlenül édes ez a látvány.
Samantha tapsikolva mulat a zenére, mígnem az utolsó refrén előtt utasít, hogy énekeljek neki. Biztos vagyok benne, hogy jó parancsolgatós csaj válik majd belőle. Alig várom, hogy kamasz legyen és a saját szememmel is megtapasztalhassam állításom.
Erőt veszek magamon és kistesóm kedvére téve hangosan eldalolom neki az utolsó szólamokat. Pont végszóra érkezünk meg a bevásárló központ elé, ahol rögtön kikapcsolom a rádiót, leállítom a motort, majd Sammy-t kivéve az autóból elindulok befelé. 
A boltban kiemelek egy kosarat a többi közül, majd Sammy-t leteszem a földre, és csak apró kezecskéjét fogom tovább. 
- Szedjük össze a dolgokat – elengedem a tenyerét, és a lelkére kötöm, hogy maradjon mellettem. Kiszedem a listát a zsebemből, majd elindulunk, hogy összeszedjük a felírt dolgokat. Chips, kóla, sajt, uborka, nutella? Niall teherbe esett, vagy mi a szar van?
Már épp indulnék a pénztár felé a teli kosarammal, és ragadnám meg Sammy kezét, mikor lesújtva észlelem, hogy az üres levegőben kapálózok magam mellett. Eltűnt. Rémület lesz úrrá rajtam, s kezdek körözni a sorok között. Már vagy hatodszorra járom körbe a hatalmas épületet, amikor benézek az édességekkel teli sorba, s meglelem Sammy-t. Mintha ezer kő zúdulna le a szívemről, mikor megpillantom. Ha elveszteném, Liam kinyírna, Harry kitépnék a végtagjaim, Niall lyukat ásna, Louis pedig beledobna. 
 - Samantha Kiara Malik! – szólítom teljes nevén, mire a kislány felém kapja fejét, és huncutul elmosolyodik. 
- Zayn, találtam magamnak egy barátot – szalad hozzám, és húz oda egy szőke csajhoz. Amikor felemeli kobakját csak kajánul elvigyorodok, és rákacsintok Tarára.
- Rég találkoztunk! – szólalok meg, mire Tara felhúzza a szemöldökét és rápislog Sammy-re.
- Izé, ez a kisgyerek, itt a… - megáll a kérdés közepén, rám néz, majd Sammy-re. - ..a lányod?
- Persze, és tőled van, cica – villantok felé egy ellenállhatatlan mosolyt, azonban Tara arca meg sem rezdül. Egy megsemmisítő pillantást küld felém, majd oldalra pillant, majd újra rám.
- Fordulj fel, faszfej!
- Hé! Hogy beszélsz a húgom előtt? – teszem le a kosarat a lábamhoz, és tapasztom kezeimet Sammy fülére.
Tara szemöldöke ismét az égbe szökik, karjait melle alatt fonja össze.
- Sajnálom szegény picikét, hogy ilyen bátyja van, mint Te. Nagyképű hólyag. 
- Nem is ismersz. Nem is adtál alkalmat, hogy megmutassam, milyen vagyok – felelem nyugodt hangnemben, mire Tara felnyög.
- Nem is akarok alkalmat adni.
- Miért? Talán megijedtél?
- Tőled? Egy csivava is ijesztőbb nálad, Zack – vágja a fejemhez, mielőtt sarkon fordul és elindul az ellenkező irányba. 
- Gyáva vagy, Tara Wilson! – mondom hangosan, hogy Ő is meghallja. – Tara Wilson a világ leggyávább embere!
- Megöllek, kitekerem a nyakad, Blane! – felém veszi az irányt. Vészesen közeledik. Ez a csaj olyan, mint egy vámpír. Most idejön és rám veti magát, és addig szívja a vérem, amíg elernyedt hulla nem leszek?
- Hűtsd le magad, bébi, és gyere el velem holnap valahova. Ismerj meg, és utána annak nevezel, aminek szeretnél, cicus.
Gyilkos tekintettel mered rám, látszik a testtartásán, hogy menten felrobban.
- Ne cicusozz, mert beverem a pofád!
- Kezdjük elölről! – unszolom tovább. Vicces móka lesz. Elviszem egy-két randira. Belém szeret, a srácok azt hiszik, hogy minden rendben, aztán szex után szakítok vele. Igen, tökéletes terv! – Zayn Malik vagyok! – nyújtok kezet neki, mire Tara semleges arccal közelebb lép, és megszorítja jobbom.
- Tara Wilson!  - Azon nyomban el is engedi, majd hátrébb húzódik tőlem. 
- Hétre érted megyek! – jelentem ki egy féloldalas mosoly kíséretében, majd megfogom Sammy kezét, és a kosarat, majd elindulok fizetni.
- De, hé! Izé, Zack, bocs, Zayn, nem is tudod hol lakom.
- Itt vannak a testvéreid? – érdeklődöm mosolyogva, mire Tara egy pillanatra lefagy, majd bólint.
- Hozd ide őket! – sóhajtok, és újra lerakom a kosarat. Túl jó fej vagyok. Említette Tara, hogy a testvérei rángatták el Őt a bulinkba. Biztos aranyos lányok, ha ilyen jó csaj a nővérük. Oké, a modora nem a legcukibb, de majd javítunk rajta.
- Atya világ! Álmodom! – két ugyanolyan szőke hajú lány igyekszik felénk száj tátva. Egymás kezét szorongatják, miközben közelednek,
mosolyogva várok rájuk, miközben ellenőrzöm, hogy Sammyke megvan-e még. 
Zayn Malik öt percre előhúzza a legédesebb énjét, ami csak létezik.
- Sziasztok, Zayn Malik vagyok – nyújtom a kezem az egyik felé, mire a másik arrébb löki s Ő ragadja meg az enyém. Hú, keményen nyomják!
- Én Ellie vagyok – bólogat nagyban.
- Alexis Wilson! – szemei felcsillannak, ahogy megérinti kezemet, majd egymásba kapaszkodva ikertestvérével pár centit előrébb jönnek.
- Lányok, Ő itt a húgom, Samantha! – emelem karjaim közé a kislányt, miközben a legellenállhatatlanabb mosolyommal bombázom a két csajt. 
- Kérlek, intézd el, hogy Liam elvegyen feleségül – motyogja az egyik, mire a másik kicsit meglöki. – Bármit megteszek.
- Kössünk alkut! – felelem.
- Tessék? – pupilláik egyszerre nyílnak tágasra, ahogy meghallják válaszom. Felnevetek, majd folytatom. – Elintézek nektek egy találkozót a bátyáimmal, ha elmondjátok hol laktok, és ráveszitek a nővéreteket, hogy holnap este eljöjjön velem vacsorázni.
- Ha jól emlékszem, már beleegyeztem. Amúgy Ellie, folyik a nyálad – szól közbe Tara a „kedvesen”. 
- Igen, de félek, hogy meggondolod magad. Tudod, bebiztosítom magam. Nem fogsz lapátra tenni az utolsó percben – villantok felé egy ezer wattos mosolyt, mire Tara csak a szemét forgatja.
- Akkor köcsög nem vagyok.
- Remélem is – újra az előttem álló két szőkére nézek, majd ördögien elvigyorodom. – Áll az alku, csajszikák?

***

Liam feje nagyjából már paprika piros volt a méregtől, láttam, hogy nem sokáig tudja már visszafogni magát. Miután hazaértünk, közöltem vele, hogy esküvője lesz. Teljesen önkívületi állapotba került, és most ordít velem, mint egy fába szorult féreg.
Persze csak szívatom, de ezt neki még nem kell tudnia.
- Figyelj Liam, ez csak egy egyszerű házasság. Szerintem tökéletesen készen állsz rá! Hidd el, minden csodás lesz!
- Zayn! Te megőrültél! – visítja kétségbeesetten. – Kivel akarsz Te engem összeadni?
- Hát, van egy csaj, akivel ma este megyek vacsizni, és annak az egyik húgával. Szőkék, kék szeműek.
- Na, várj, Te randizni mész? – megáll, majd mintha el is feljetette volna, hogy „megnősül” rám mered.
- Nem, én vacsorázni megyek.
 - Srácok! Zayn Malik elvisz egy lányt randizni! Valaki hozza a kamerát!
- Liam pedig megnősül! – kiáltottam azonnal Liam után. A lépcsőn jellegzetes dübörgés veszi kezdetét, majd megjelenik a három jómadár. Sammy azonban nem mozdul, hüvelykujját szopogatva bámulja az egyik gyermekadót a kanapén.
- Most mi van? – értetlenkedik Niall, tekintetét Liam és köztem kapkodja.
- Megházasodik! – csapok bátyám vállára vigyorogva, mire Louis felhúzza szemöldökét és lazán a falnak dől. Harry hajába csak hajába túr, majd mellkasán keresztezi kezeit. Látom mindenkit megfogott a téma.
- Zayn holnap elmegy egy csajjal vacsorázni – bizonygatja Liam lelkesen. 
- Mármint egy olyan igazival? – tátja el száját Niall.
- Olyan igazi, igazival? – folytatja Harold a kérdezősködést.
- Nem baszd meg, felfújhatóval – forgatom szememet morcosan. 
- Aztaaaaa! – mormolják egyszerre.
Louis egy ideig döbbenten bámul rám, majd tekintete átsiklik Liamre.
- Na, és ki a szerencsés, tesó? – löki el magát a hófehér faltól, és ül le az ülőgarnitúrára Samantha mellé.
- Mi? – húzza össze szemét bátyám.
- Zayn mondta, hogy esküvő lesz – jelenti ki bólogatva Harry, majd vigyorogva megveregeti Liam vállát az előbbi példámat követve.
- Persze, valószínű, hogy hozzámegyek egy kislányhoz – gyúl fel szemében újra a gyilkos fény, majd fújtatva felront az emeletre. Höhö, napról-napra viccesebb az életem, komolyan mondom!

17 megjegyzés:

  1. A rész csodálatos lett (szokás szerint), és hát a vége felé majd megszakadtam a röhögéstől, de komolyan.
    Remélem, hogy minél hamarabb olvashatjuk a következőt.
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és gratu az első komihoz, haha:))

      Törlés
  2. Hello!
    Hát z valami eszméletlen jó volt! Annyit röhögtem rajta, hogy azt leirni nem tudom. xDDD Nagyon jól összehoztad ezt a részt. Imádtam minden egyes betűjét. Bárcsak tudnám, honnan szeded ezeket a beszólásokat. :D
    Iszonyat vicces volt. Nagyon várom már a folytatást. Hozd minél hamarabb!
    xxx, Jule

    VálaszTörlés
  3. Ááááá, siess a kövivel.. És a vége... hát ezek se normálisak!! végigröhögtem az egészet! Siess a kövivel!

    VálaszTörlés
  4. Kikúrt jó lett gyorsan hozd a kövit mert imádom. Végre nem az a nyálas Zayn van hanem egy kicsit érdekesebb :D ♥

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett, jól összehoztad ezt a részt! :D A vége felé meg annyit nevettem xd :D Siess a kövivel! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jo lett. Varom a kovit. Liamen szakadok

    VálaszTörlés
  7. Szia! Nagyon jó lett ez a rész. Köszönöm, hogy megnevettettél, de tényleg nagyon jól írsz:D Még most is itt nevetek xD Hozd hamar a kövi részt:)
    Christy xx

    VálaszTörlés
  8. Nem tudok már mit mondani, egyre jobb és jobb lesz*.* imádom,várom a következő részt:))
    Xx

    VálaszTörlés
  9. Hát ez nagyon-nagyon jóó rész lett! :D
    Szegény Liam! De azért vicces! :D
    És hát Zayn milyen kis gonosz xdd Remélem, hogy a vacsora jól fog eltelni! Nagyon várom a kövi részt! *-* :D

    VálaszTörlés
  10. Hola!
    Hàt nagyon meglepõdtem, mikor làttam, hogy új fejezet indul itten, és természetesen nem hagyhattam ki. ;D
    Felhàborítóan jó, érted???!! Nagyszerû! Zayn karaktere, személyisége..ahogy megformàlod/leírod, az valami wooow! Nagyon jó minden! Volt, hogy ràszàradt a vigyor a képemre ennek az olvasàsa közben x3
    Na kívàncsian vàrom a sztori folytatàsàt ;)

    VálaszTörlés
  11. Húúú de jó rész lett!Olyan kis cuki Sammy :33 Alig várom a randiiit :DD Zayn eléggé elvan magától szállva,ha azt gondolja,hogy Tarát ilyen "könnyű kis kaland"-ként kezelheti ;D Kíváncsi vagyok *---*
    Puszi:
    Nati

    VálaszTörlés