2013. július 26., péntek

22. Atya világ!

Sziasztok! Végre meghoztam az új részt! :) Eléggé megkínlódtam vele. Hiába kérdezitek, hogy hány rész van még hátra, fogalmam sincs, oké?:) Sajnálom, de még át kell gondolnom mindent és megírnom, utána tudok csak információval szolgálni. Köszönöm Dórinak, hogy segített képeket keresni! :)
Nem is lököm tovább a sódert, jöjjön a friss fejezet!
Jó olvasást!

HAROLD MALIK

  Zayn még igencsak gyermeki nevetése hangzott fel, mely egy percen belül változott rémült sikollyá. A meglehetősen szokatlan hangra öcsém felé kaptam a fejemet, de legnagyobb meglepetésemre, hűlt helyét találtam a párkányon. A számhoz kapva rohantam az ablakhoz, hogy megtudakoljam mi történt. Ú, mekkora seggfej vagyok, vajon mi történt? Hát Zayn kibukfencezett az ablakon!
Kezeimet a fapárkányra támasztottam, s úgy hajoltam ki, hogy megszemléljem, mi van Zaynnel. Szívem kétszer gyorsabban dübörgött a mellkasomban, szörnyű aggodalom futott végig testemben.
- Zayn – szólítottam.
- Meg vagyok! – jött a hang valahonnan a vártnál fentebbről. – Basszus, azt hittem meghalok.
- Hol a faszomba vagy? – ordítottam vele utolsó kétségbeesésemben. 
- Itt – Ekkor egy faág megreccsent, majd pár zöld levél a földre hullott, s Zayn alakja tűnt fel a fejem melletti ágon. – Arrébb mennél, hogy vissza tudjak mászni?
Hátráltam két lépést, és figyeltem öcsém miként ügyeskedi magát a szobába. Hála a jó Istennek! Azt hittem nyakát töri. Mihelyt belépett az ablakot bezárta, s felém fordult.
 Azonnal előtte teremtem, s karjaimba zártam, úgy szorítottam, mint még soha senkit. Tényleg abban voltam, hogy el kell temetnem.
- Zayn mi a frá… - vágódott ki az ajtó, s hangzott fel anyu álmos, s eléggé paprikásan hangja. – Ó. Harry drágám, mit csináltok?
Elengedtem Zayn, s egy száznyolcvan fokos fordulat közepette anyára néztem. Haja kócosan pihent fején, enyhén beesett arca meglepettséget tükrözött, keze a kilincset szorongatta.
- Csak beszélgettünk – felelt hamiskás hangon Zayn.- De Harry már menni készült – nyomta tenyereit a hátamhoz, s kezdett tolni az ajtó felé. 
- Legközelebb halkabban drágáim! – dorgált anyu, majd sarkon fordult, s valószínűleg visszafeküdt aludni. 
- Biztos jól vagy? – futtattam végig még párszor a tekintetemet öcsémen, mire csak egy kurta bólintást kaptam.
- Furcsa vagy – jelentette ki, mintha éppen a vasárnapi tévéműsorról társalognánk.
- Én? Ugyan miért?
- Amikor visszamásztam, komolyan azt hittem, hogy szívrohamot kapsz, vagy elájulsz – vigyorgott huncutul. – De legalább tudom, hogy mégiscsak számítok, egy kicsit… talán. 
Mély sóhajt hallattam, majd egy fejrázás kíséretében kitrappoltam kisöcsém kuckójából, át a sajátomba. Az esti izgalom is megvolt, kíváncsian várom az elkövetkezendő hetek történéseit.

ZAYN MALIK

  Valami meleg, és nagy dolgot észleltem magam mellett. Hunyorogva kinyitottam a szememet, hogy megbizonyosodjam róla; csak álmodom, hogy valaki itt fekszik a jobb oldalamon. Elgémberedett ujjaimmal tapogatózni kezdtem. Egyik pillanatról a másikra érintettem meg egy végtagot, mely hatására fáradt szemeim felpattantak, s egy hirtelen mozdulattal ugrottam ki az ágyból. 
Kidülledt pupillákkal meredtem az ágyamban fekvő Louisra, ki mind a harminckét fogát kivillantva vigyorgott rám.
- Ha szabad tudnom, mióta fekszel mellettem? – érdeklődtem nagyot nyelve.
- Egy jó negyed órája.
- És mit keresel itt?
- Jó az ágyad, kényelmes – válaszolt Louis egy kérdésre, melyet fel sem tettem. – Mellesleg anyu küldött, hogy keltselek fel. Tudod, suli, és jövünk Liam bébivel veled! – ment át a barátságos arckifejezése egy elkínzottá.
- Ó, értem – vakartam meg a tarkómat, majd sóhajtva rogytam vissza az ágyra. Érdekesnek ígérkezik a mai nap.
***
- Louis, megtennéd, hogy kicsit gyorsítasz? Így estére sem érünk oda – rótta meg bátyánkat Liam, mire Louis az anyósülésen idegeskedő Liamre pillantott, s beletaposott a fékbe, s a kocsiból kiszállva sétált át Liam oldalára, majd kitárta a gépjármű ajtaját.
- Ha nem tetszik a tempó, vezess Te! – tapsolt kettőt, mintha Liam egy rosszul nevelt kisóvodás lenne.
- Fú, Louis. Veled megáldott minket az Isten – forgatta csokoládébarna szemeit, miközben megkerültem az autót, s bevágódott a vezetőülésre. Alig várta meg, hogy Lou beüljön, már a gázra lépve száguldottunk a suli felé.
Amint megérkeztünk, az egész helyzet kezdett eléggé cikivé válni. Bátyáim fintorral az arcukon haladtak mellettem a folyóson, míg be nem értünk az osztályterembe.
Osztálytársaim árgus szemekkel kísérték figyelemmel a „bevonulásunkat”. Louis unottan szuggerálta a minket figyelő velem egykorú kölyköket, míg Liam érdeklődve pásztázta a termet, míg el nem értünk az utolsó padig, a helyemhez. Szokásosan ledobtam a táskámat, és lecsüccsentem a székre. Bátyáim értetlenül fejüket vakargatva álltak a pad mellett, mint a birkák a réten.
- Mi lenne, ha letennétek a seggeteket, és nem keltenétek még több feltűnés? – fordultam Liam felé, mire válaszul egy vállrántást kaptam, s leült a mellettem lévő székre.
- És én?
- Húzz ide egy széket, barom – Atya világ!  Szégyenkezve hajtottam homlokomat az asztalra, s próbáltam figyelmen kívül hagyni a minket bőszen figyelő embereket. Ilyenkor meg tudnám fojtani Liamet, és Lout. Hogy lehetnek ilyen bénák? Tudják, hogy itt ebben, a környezetben nem vagyok közkedvelt, mégis jelenetet rendeznek. Mondjuk, már mindegy, úgy is mindenki bámul, mintha a világ nyolcadik csodája lennénk.
- Hé, Malik! Ezek kik? – fordult hátra Matthew, így egyenesen a szemébe tudtam nézni. Azóta nem beszéltem vele egy szót sem, mióta keresztbetett nekem, s kiborultam miatta. Kerültem a társaságát, semmi szükségem nem volt egy gúnyos tekintetre, és ocsmány pofájának jelenlétére.
Összehúzott szemöldökkel méregettem, miközben Liamék felé pillantottam.
A kobakom megrázva adtam tudatára, nem szeretnék beszélni róla.
- Várjunk csak. Ezek… ezek... Ezek a bátyáid – kiáltotta el magát, s hahotázásba tört ki, mintha az év legjobb viccét mondta volna.
- És valami nem tetszik, kisfiú? – szólt közbe Louis magabiztos, erélyes hangnemben. Székét közelebb rántotta, mely csikorogva adta meg magát a műanyaggal borított padlón. – Akkor jártasd a szádat, miután, legalább a vállamig érsz. Az öcsémről pedig sürgősen pattanj le, mert ha megtudom, hogy szadizod, nem lesz jó világ – kacsintott, majd kezeit a mellkasán összefonva hátradőlt.
Matthew nagyokat pislogva, karját a válla mellé emelve fordult vissza a tábla felé. 
Louis elégedetten húzta féloldalas mosolyra a száját, elkönyvelte, most Ő nyert. 
     A nap hátralévő részében semmi izgalmas dolog sem történt, kivéve, hogy lefeleltettek fizikából, s a tanár jó szívvel, egy hatalmas kettessel ajándékozott meg az ellenőrzőmbe. Liam az egész feleletem alatt szörnyülködött, azonban számomra elég szórakoztató volt az eltorzult arca, miközben a generátorról, - vagy miről – makogtam a tanárnőnek.
   A többi órán a tanárok jól megnézték maguknak testvéreimet, s kérdezgették őket, hogy milyen egy gimnázium, hogy ment a beilleszkedés. Liam nyitottabb volt, mint Louis, ezt szűrtem le az egész beszélgetésből, ugyanis Louis csak bólogatott, vagy egy szavas válaszokat adott, míg Liam több mondatban fejtette ki az adott témában a tapasztalatait.
A délelőtt végére, teljesen kifárasztottak: Ebédszünetben Liam végig a fizika óráról papolt, hogy mennyire buta vagyok, hogy alapvető dolgokat nem tudok, és milyen szörnyű a tanár. Az utóbbiban teljesen egyetértettem vele, habár a fél magyarázatára oda sem figyeltem, jobban lekötött, az az ocsmány spagetti, amit ebédre kaptunk. 
   Hazafelé, a kocsiban Louék kitárgyalták a matektanáromat, és eldöntötték, hogy egy tipikus szemüveges, nagy orrú, és csúnya ember, aki rosszul tanít.
Louis leparkolt a házunk előtt, s a motort leállította. Gyengéd mozdulattal húzta ki a kocsi kulcsot, nehogy megsérüljön az imádott autó, de amint az ajtó felé nyúlt, Harry kirántotta a hátsó ajtót, engem arrébb söpörve a nem várt mozdulattal, s szinte üvöltve csapkodni kezdte Louis vállát:
- Gyerünk! Indíts már!

31 megjegyzés:

  1. ááááááááááá első

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na szoval csak anyi nagyon jó és ezt muszály volt mielött meg elöznek igy lehetek elsö jeeeep imádom a blgod drága Harold-kám végre normális a matek tanáros rész a végén xDD ja megint lehet jó nepja volt Loui-nak xDD gyor kövit imádom

      Törlés
    2. szuper:D első lettél:)
      köszönöm szépen:D

      Törlés
  2. hát ez nagyon jó lett:3 Louis,hogy kiosztotta a kis hülye gyereket:D:D kíváncsi vagyok Harry mit csinált:D

    VálaszTörlés
  3. naa.... erre kíváncsi vagyok! :) tudom, hogy csak most tetted fel, de siess! :) és a tippjeim csődbe fulladtak, mert semelyik nem jött be.. xDD mondjuk ezt te megmondtad! :) xDD mindenesetre nagyon jó lett! :) xoxo
    ps. kíváncsi vagyok, hogy Harry miért kapkod a végén! és Louis...... SZÉP VOLT!!!! :DDDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj, majd leközelebb jó lesz a tipp:D köszi szépen, sietek:)

      Törlés
  4. Ú de jó *-*
    Én miért nem voltam eddig feliratkozva? o.O
    Mindegy 101. feliratkozó :3

    VálaszTörlés
  5. ahh még egy csillámpónit sem láttam ilyen jól írni *-* siess a kövivel ♥

    VálaszTörlés
  6. Az elején komolyan megijedtem, de mikor írtad, hogy a faágon van, nyugodtan ültem a széken. A végén megint felcsigáztál, már kíváncsian várom, hogy mi történt, de nem akarlak siettetni. Nagyon jó volt ez a rész is - mint mindegyik - és respect Louis-nak:D xx

    VálaszTörlés
  7. Édes, drága, cukker, tehetséges, imádatos Bogyeszom! (ah, mennyi szinonima)

    Imádtam! Mint mondtam, 4 röhögőgörcsöt kaptam a rész alatt. Szerencséd, hogy Zayn bébinek semmi baja nem lett, hogy Harry bébi olyan édes, hogy Liam bébi kioktatta Zayn bébit és, hogy Louis bébi hozta a formáját. Imádás!
    Azt is imádtam, hogy ilyen izgalmas, bébis helynél hagytad abba a bébis fejezetet, hogy #VanesszaStyle4evor MIKOR LESZ FENT A KÖVI? ^.^

    Imádás bébim!
    Ölel,
    Patricia F. (bébi)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm szépen, aranyos vagy:) Nem lett sok kicsit a bébi?:o

      Törlés
  8. Nahát Lizmóó:)) Szerintem ALONE-ba még nem is kommenteltem. De rossz ezt leírniXD Loui nagy volt! Imádom, ja meg téged is:))*-* Mikor lesz kövi??XD #VanesszaStyle

    Ölel;
    Veronika:33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj, örülök, hogy most megtetted:)
      Köszönöm szépen, és nem tudom mikor lesz kövi:)

      Törlés
  9. Nagyon jó lett!!:DD Végre Zayn kezd kijönni a töbiekkel!:) Louis jól kiosztotta azt a hülye gyereket!:DD Siess a kövivel!! :33 ;)

    VálaszTörlés
  10. Szia :)
    Nagyon tetszik a rész. :P
    Főleg, ahogy Louis megvédte Zaynt. :D
    Nagyon várom a következőt. :)
    puszi: Petra♥

    VálaszTörlés
  11. Imádom! Nagyon csodálatosan írsz! Áhh..nem bírok betelni vele *-*
    És nagyon kíváncsi vagyok hová siet annyira Harry. És olyan cuki volt Louistól hogy megvédte Zaynt! *.* <3
    Nagyon várom a következőt! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Na, ne ess túlzásokba, messze van ez a csodálatostól.

      Törlés
  12. Nagyon jó lett olyan cuki volt harry hogy megijedt amikor zayn leesett,és utána megölelte :-) meghogy mikor liam kioktatta zaynt a kettesért meg amikor louis megvédte. Egyszerüen imádom ezt a blogok. :-D:-D

    VálaszTörlés
  13. Drága Lizi!

    Bocsánat a múltkori szavakért, s siettésekért! A blogomat töröltem, mert úgy gondoltam, hogy nem szép, s nem jó dolog mást, leutánozni!

    A rész egyszerűen csodás lett! Louis és Zayn nagyon kedvesek voltak Zaynnel, s ez nagyon tetszett! Végre nem olyan gyűlölködősek öccsükkel. Nem mondok többet, mert feltehetőleg valami nyáladzásba mennék át. Imádom a blogodat, s örülök, hogy olvashatom! Nemrégen megszámoltam és összesen 23 blog van lementve a mobilomon amit olvasok, de ez a kedvencem, s ezt nézegetem nap, mint nap. Írásod hívogató, körbeölelő, és tartalmas! Egyszer egy könyvedet szeretném majd olvasni, szóval így tovább, ügyesen írsz. Puszi.

    Love Ya, Nessa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Őszintén szólva, meglepődtem, amikor megláttam a megjegyzésedet, nem gondoltam volna, hogy újra itt látlak majd, miután leszaroztad a blogot, egy kis vita miatt, meg lekurváztál minket. Na mindegy. Nem fogok vitázni feleslegesen, amúgy is békés természetű ember vagyok, és gyűlölöm a veszekedéseket.
      Aranyos vagy, hogy írtál, kicsit nőttél a szememben, eme megjegyzésed által. Nem haragszom rád már:)
      Ölel,
      Lizi

      Törlés
  14. Kedves L.T.P
    Elég rég óta olvasom a történeteidet és tényleg sokat fejlődtél írás téren. Viszont szerintem már kezded elveszíteni az irányítást a történet felett. Tényleg egyedi ötlettel álltál elő azonban rettentő gyorsan történnek a dolgok. Kicsit sem élvezetes, hogy alig kezdem el olvasni a fejezetet máris a végére érek ugyanis nincs élvezhetően megfogalmazva. Most nem azért, de egy könyvben láttál már ilyen rövid fejezeteket amikben ilyen hirtelen történnek a dolgok?
    Az elképzelés jó és egyedi, csak a kivitelezés nem jó. Személy szerint én mikor elkezdtem olvasni máshogy képzeltem el ezt az egészet. Pl. Zayn, hogy volt képes ilyen hamar megbocsájtani a testvéreinek? Ha annyi éven átt szivatták és Ő meg képes volt egy este alatt kibékülni velük.
    Tudom most utálni fogsz mivel merek én itt pattogni mikor mindenki az egekbe dícsér. Igen az egekbe dícsérnek mivel tudom ha nem tennék akkor te beszüntetnéd a blogot. Épp ezért számomra nem vagy jó író. Követeled, hogy komizzanak és 10 komi alatt nem teszel fel új részt. Ha tényleg ennyire szeretsz írni mint ahogyan írod, akkor miért engeded magad befolyásolni? Számomra ez a hozzáállás érthetetlen.
    Nem akarok balhét és nem is e célból írtam ezt le, csak most jutottam el arra a pontra, hogy megírjam ezt neked mivel ahogy észre vettem másnak megfelel. Lehet csak nekem nem tetszik, de ha ez így van akkor elnézést kérek. Nem vagy tehetséges író és ez a blogomon is meglátszik, viszont én még soha nem könyörögtem komikért és nem vártam el tőle, hogy mindenki muszájból iratkozzon fel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Do!
      Sajnálom, ha így gondolod, hidd el, én próbálom, jól csinálni a dolgokat, de úgy látszik, nem igazán sikerül.
      Nem foglak utálni, mert pattogj, persze, hogy pattogj. Én elfogadom a véleményedet, mert a tied! Tényleg, sajnálom, hogy nem tetszik.
      Én tényleg, tényleg adok a véleményedre, de.. könyörgöm? Most lehet, hogy elég lehetetlenül hangzik, de mint oldalt is láthatod kiírva, nincs komihatár. Mindenki szabad akaratából iratkozik fel, és ír megjegyzést. Nem könyörgöm, csak megemlítem, hogy ha akarják véleményezzék.
      De nem értem. Muszájból? Ezt kérlek kicsit részletesebben kifejtenéd? hiszen, ki szabja meg nekik, hogy iratkozzanak fel? Én egy árva szavammal sem mondtam, hogy "Hé xy azonnal iratkozz fel, vagy becsukom a blogot". Meg amúgy sem csuknám be, mert magamnak írok, amit publikálok. Én tényleg szeretek írni, hiába hiszel mást. Lehet elcsesztem, lehet igazad van, már én magam sem tudom, csak azt, hogy szívből hozom az új részt mindig, és rengeteget dolgozom, ezzel a "rövidke" résszel. Nekem nem megy hosszabb, ha 3-4 napom van rá. Neked nem tetszik, jó, elfogadva a véleményed:)
      Köszönöm, hogy leírtad.:)

      Törlés
    2. Akkor válaszolok a kérdésedre :)
      Szóval nem érted azt, hogy hogyan van ez az egész muszájból feliratkozás meg komizás.
      Nos ha most annyit kérdek, hogy mi lett a Little Horannal amit ha jól tudok Te írtál egy másik blogodon (bocs nem vagyok képben minden bloggal), akkor mit válaszolsz rá? Miért zártad be? Az egyik bartánőm szerette azt a blogot és én is elég sok részt elolvastam belőle. Aztán ha jól sejtem valaki kifejtette a véleményét Te pedig berágtál és hirtelen törölted.
      Pedig hogyha tényleg annyira szeretsz írni mint ahogyan azt állítod akkor nem érdekelt volna a megjegyzés.
      Könyörgöm ha tényleg szeretsz írni akkor ne vedd már figyelembe a komik számát meg a többi felesleges cuccot!!!
      Egy kicsit gondolkozz el ezeken a dolgokon és ha ez megtörtént akkor kezdj bele egy igazi történetben ami teljes mértékben téged fog tükrözni :)

      Törlés