2013. július 21., vasárnap

21.Őszinte vallomás Harry módra, avagy ez a mi formánk

Sziasztok! Szerencsésen megérkeztem a nyaralásból, így hoztam is a friss fejezetet. Rengeteg megjegyzés jött össze eme 4 röpke nap alatt, aminek nagyon örültem! Köszönöm szépen, ahogy az olvasókat is! :) Holnap jön a Best Song Ever! Húú, ti is várjátok? :) Na mindegy, most viszont jó olvasást, és komiktól nem kímélni! :)

ZAYN MALIK

  Azonnal felültem, a rekedtes hang hallatára, erős fényű kislámpámat feloltottam, s várakozóan pillantottam felé.
- Hát, beszélhetünk – feleltem csöppet megilletődve.
- Akkor leülhetek? – bökött felém, majd kezét visszaejtette maga mellé.
Bólintottam, mire Harry becsukta az ajtót maga után, majd öles léptekkel átszelte a közöttünk lévő távolságot, s leült mellém.
Egyikőnk sem szólt semmit, beállt az úgy nevezett kínos csend. Csak ültünk ott, mindketten a saját agymenéseinkre mélyedve, míg Harold fel nem sóhajtott, s szólásra nyitotta a száját:
- Az a helyzet, hogy gondolkoztam azon, amit mondtál, és igazad volt. Egy megtestesült bunkó voltam. Én… – vett mély levegőt, majd hadarva folytatta – Szeretnék bocsánatot kérni. Persze nem várom el, hogy meg is bocsáss, mert nem érdemlem meg, de azért gondoltam, mégis illene elmondanom.
Próbáltam felfogni az előbb elhangzott szavakat, de valahogy nem jutott el agyamig az értelmük. Harry zölden csillogó szemeibe bámultam nagyokat pislogva, miközben azon voltam, hogy elraktározzam a hirtelen jött információt. Harry valóban bocsánatot kért, vagy csak a képzeletem játszik velem?
- Bocsánatkérés elfogadva – mosolyodtam el, hiszen nem mindennapi, amit a bátyám kihozott magából. El tudom képzelni, hányszor gyakorolta el magában a szöveget, amit előadott nekem. Minden esetre remélem, komolyan is gondolta. – Öhm, akkor ez most azt jelenti, hogy nem fogok több fogkrémet találni a cipőben, és nem fog a fejemre zúdulni egy liter víz, ha belépek a szobámba?
Harry bánatosan felnevetett, majd heves bólogatásba kezdett.
-  Soha többé! Viszont azt nem ígérhetem, hogy néhanapján nem foglak piszkálni, csak úgy, mint két normális testvér a másikat – kacsintott rám, s kicsit megbökte az oldalam, mintha ezer éve jóban lennénk. Játékossága rám is átragadt, s halkan felkuncogtam a nem kívánt mozdulatra, majd viszonoztam a „szurkapiszkát”.
Végül a kezdetleges játékunkból egy hatalmas „csata” kerekedett. Harry konkrétan maga alá gyűrt, én pedig vonaglottam, mint egy partra vetett hal, aki nem kap elég levegőt. Egész életemben csikis voltam, de legmerészebb rémálmomban sem gondoltam volna, hogy pont Harry hozza ki belőlem ezt a szörnyen kellemetlen érzést.
Meglehetősen furcsa hangokkal jeleztem nem tetszésemet, s egy idő után már könnyeztem is a nevetéstől.
- Hagyd, abba kérlek – nyögtem, miközben egy gyors mozdulattal a hasamra fordultam, és legurultam az ágyról, ezzel kiszabadulva Harry mancsai közül.
- Na, következő menet? – húzogatta a szemöldökét, mire felpattantam, s az ablak felé kezdtem hátrálni. Végső esetben kimászom a fámra.
- Kösz, kihagyom! – ráztam a fejemet, tényleg nem akartam, hogy újra hozzámérjen.
Harry ezek után, csak elvigyorodott, majd intett egyet, s megindult az ajtó felé.
- Várj! – szóltam utána hirtelen felindulásból, ugyanis lett volna még pár kérdésem felé.
- Hm?
- Kérdezhetek még valamit? – meredtem a mélyzöld szempárba.
- Most? – nézett körbe, miközben a hajába túrt, s megigazgatta göndör tincseit.
- Ha már felriasztottál – fontam keresztbe kezeimet mellkasomon.
- Jó rendben – sóhajtott. – De akkor gyorsan, mielőtt még valaki meglátja, hogy itt vagyok. - Felhúzott szemöldökkel meredtem rá. Azt hittem lezártuk már a témát, miszerint letagad.
- Jaj, nem úgy értettem – esett le neki a dolog. – Csak… á, mindegy. – legyintett, majd kényelembe helyezte magát az ágyamon. – Ez kényelmes – jegyezte meg, s rám pillantott. – Most mi van?
- Az, hogy az ágyamban fetrengsz – közönyös hangszínben válaszoltam neki. Az addig okés, hogy kibékültünk, de még annyira nem sikerült a bizalmamba férkőznie, hogy az ágyamban kuporoghasson, mint valami kukac.
- Előbb még nem kérdezni akartál valamit?
- De – dőltem az ablakpárkánynak, majd felsóhajtottam. – Az érdekelne még, hogy miért volt jó neked ez, hogy megutáltattál mindenkivel.
- Hát jó – nyögte ki fojtott hangon, talán csak magának, majd fejét felém kapta, egyenesen a szemembe nézett, s úgy kezdett beszélni. – Én féltékeny voltam rád.
- De, mégis miért? – Liamnek igaza volt! Pontosan ezt mondta Londonban, ugyanakkor választ nem kaptam a miértjére.
- Elmesélem, csak ne legyél ideges. Eléggé gyerekes az egész…
- Hallgatlak.
- Köztünk, ugyebár két, és fél év van. Amikor megszülettél, két éves voltam, én voltam anyuék szeme fénye, különlegesnek tartottak, ugyanis egyedül nekem volt a családban göndör hajam, és zöld szemem – nevetett fel elkínzottan. – Aztán jöttél te. Úgy éreztem, hogy elvetted a helyemet, mintha kitaszítottál volna a családomból. Bárki jött hozzánk, téged rendesen megnézett magának, milyen kis édes vagy, engem meg… Még csak hozzám sem szóltak. Téged okoltalak emiatt. Hiszen mi mást tehettem volna? Nyolc éves lehettem, mikor Te suliba jöttél.– mosolyodott el egy percre, majd újra a kezét kezdte pásztázni, mint ki visszarepült a múltba. – Talán hat éves lehettem, mikor elhatároztam, hogy bosszút állok rajtad. Ez sikerült is, téged szép lassan mindenki megutált, ahogy elterveztem, ugyanakkor rád nem gondoltam. Sosem képzeltem magamat a helyedbe, milyen rossz lehet neked. Az elmúlt napokban sokszor eszembe jutottak a szavaid, miszerint azzal vádolsz, hogy tönkretettem az életedet. Nem tagadom ahányszor keresztbetehettem neked, egy kárörvendő mosollyal a képemen tértem aznap éjszaka nyugovóra, de megbántam. Minden egyes tettemet megbántam, mert rájöttem, hogy rosszul cselekedtem. Méghozzá hatalmasat hibáztam. Te nem tehettél róla, hogy születésed után Téged részesítettek előnyben, Te csak elfogadtad a szüleink döntéseit. Kisgyerek voltál, és nem is értetted mi folyik körülötted, én pedig kigúnyoltalak, és megszégyenítettelek. Innen pedig, már ismered a sztorit.
Elképedve bámultam magam elé. Megdöbbentő, amit Harold az előbb elmondott, de becsülöm, hogy volt benne annyi, hogy őszintén kimondja. Késztetést éreztem, hogy elszaladjak innen, sőt, ki szerettem volt repülni a világból. Mennyire könnyű is lenne, ha csak simán elmenekülhetnék a problémáim elől.
Ennyire kicsiny – legalábbis számomra – dolog miatt gyűlölnek az emberek... Azonban Harry helyében hasonlóan cselekedtem volna. Egyet is értek vele, meg nem is, de akárhogyan szemlélem a helyzetet, magamnak kell igazat adnom, hiszen az Ő helyzete ezerszer szebb, mint az enyém.
Ő ismeri a barátság kifejezés jelentését.
- Megtennéd, hogy idedobod a cigimet?
Harry döbbenten vizslatott, de nem mozdult, így kénytelen voltam én odamenni a kért káros dologért. A dobozból kihúztam egy szálat, majd kirántottam az éjjeliszekrényemet, amiben az öngyújtóm rejtőzött.
Visszaérve az ablakhoz meggyújtottam a végét, s a számhoz emeltem, nagyot szippantva a belőle.
Ablakomat tágasra nyitottam, s elhelyezkedtem a párkányon. Tekintetemmel a holdat figyeltem, s a magasba nyúló fenyőfákat.
- Nem is mondasz semmit? – suttogta Harry. Ráérősen felé döntöttem a fejemet, majd vállat rántottam.
- Most mit mondjak erre? – horkantam fel ellenségesen, majd hitetlenkedve megráztam a kobakom.
Az éjszaka közepén beállít ide, kinyög egy egész színvonalas bocsánatkérést, majd egész jól elszórakozunk, és mindennek a végén végre elmondja a valódi okát, utálatomnak, és elvárja, hogy ne boruljak ki egy picikét sem? Ú, ez elég durva.
- Zayn, Te kérted, hogy meséljem el, amúgy nem mondtam volna, ha nem kéred. Látom, hogy szarul esik, és el is hiszem. De most minek hazudjak? Sajnálom, hogy egy fasz voltam, ennyi. Nem tudom visszacsinálni, bármennyire is szeretném – tört ki Harryből a drámai beszéd újra.
- Tudom.
- Akkor meg?
- Elvárod, hogy a nyakadba ugorjak, mert voltál olyan kegyes, és bocsánatot kértél?
- Dehogy várom! Örülök, hogy nem dobsz ki az ágyadból! – Önkéntelenül is felnevettem Harry akaratlanul is viccesre sikeredő mondatán. Konkrétan úgy hangzott, mintha egy volt szeretője lennék, és attól félne, hogy lepattintom. Szabad kezemmel a számhoz kaptam, de elvesztettem az egyensúlyomat, s abban a minutumban kibillentem az ablakon.

39 megjegyzés:

  1. wáááóó jujj de cukii :D úristen ki az ablakon :OO siess Istennőcském ;)
    pusziii :*

    VálaszTörlés
  2. ne nem hiszem el amikor elkolvastam még nem volt komi most frisitetem és it van azt hittem első leszek *durcás arckép* gyorsan kösvitt! nagyon jó és probálok második lenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sikerült jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :DD

      Törlés
    2. haha, voltál már első azt hiszem, és köszi:)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett *-* szegény kiesett :(( hamar kövit :)

    VálaszTörlés
  4. Nemhiszem el h megint így hagytad abba!! Megőrít a kíváncsiság! :DD Siess a kövivel :D<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondtam, hogy ki fogtok nyírni, a hülye befejezéseim miatt:D:D

      Törlés
  5. Elég meglepőre sikeredett ez a rész, először Harry megjelenése, aztán az ok, a végén pedig, a kibillenés. Kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége, viszont elég elszomorító, hogy lassan vége:\ Nagyon jó rész lett, mint mindig xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hupsz:D Véletlen a régi profillal írtam, na mindegy:D
      Nos, igen, örülök, hogy tudtam még újat "mutatni". :) Azért van még pár rész:)

      Törlés
  6. Tudtam h Harry lesz az!! ^^ Nagyon jó lett!!:DD Siess a kövivel!:))

    VálaszTörlés
  7. Hát ez hihetetlenül jó lett. Szomorú, hogy mindjárt vége.:/ xx

    VálaszTörlés
  8. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon jó lett és pont itt kellett abba hagynod
    siess a kövivel ez a kedvenc blogom!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, köszi:) Igen, szeretem a csattanós befejezéseket:D

      Törlés
  9. Szia :)
    Szegény Zayn remélem nem lesz semmi baja... :(
    Még hány rész van hátra? :O
    puszi: Petra♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)
      Meglátjuk, mi lesz:)
      Még én sem tudom pontosan mennyi fejezet lesz még, majd eldől:)

      Törlés
  10. Most mondjak igazat vagy hazudjak.. xd na jó először hazudok.. :
    Irtó szar lett, bűn rossza.. és ez az ablakos sztori..xdd
    Na akkor igazat:
    Irtó jó lett imádtam... De mért itt kell abbahagyni.. Most megint aggódjak Zaynért.. xx Egyszer az őrületbe kergetsz ezekkel a befejezésekkel..
    De a következővel iparkodj..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú:D:D Tudtam, hogy kilesztek a hülye végek miatt:D:D
      Sietek!:)

      Törlés
  11. azta' kutyafáját nagyon jó lett!!!!! :D és neeeeee!!!!! hogy tudtad pont itt befejezni?? ez nem igazság!!!! :D xDDD mindenesetre igyekezz, mert nagyon várom!!!! két elképzelésem van, hogy mi lesz, de azt nem osztom meg, majd megtudom, hogy igazam lesz-e a következő részből!!! :D úgyhogy: siess, de nagyon!!! :) *-* xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Juj, kíváncsi vagyok mire gondoltál:o:D

      Törlés
    2. majd a következőnél ha az valamelyik közül, akkor elmondom, hogy az volt-e!!! :D xoxo

      Törlés
    3. ááá, nem bírom, elmondom!! :) és már nem csak két tippem van, hanem három!! :)
      1. Hogy Zayn-t Harry épp időben elkapja
      2. Hogy Zayn kiesik és Harry magát hibáztatja, s szól a szüleinek meg a többieknek
      3. Hogy Zayn szintén kiesik, de Harry nem veszi magára, csak aggódni fog, s szintén, úgy mint az előbb, szól mindenkinek
      nos, nekem ezek a tippjeim!! :) ne nézz hülyének, ha semelyik!! :) xoxo

      Törlés
    4. Hahah, hát nem akarom elrontani a kedvedet, de egyik sem talált:D:D:D

      Törlés
    5. affenébe'!! :D xDD semmi baj! nem rontottad el! :D akkor majd megtudom magam! :D xoxo

      Törlés
  12. Remlélem nem lesz baja :ooooo♥

    VálaszTörlés
  13. Nagyoon jó lett imádooom *-*!!!!! Kisebb szivroham kapott el mikor kiesett. Remélem nem lesz semmi baja( most ugy csinalok mintha tényleg megtörtent volna xd) gyorsan kovit!!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Meglátjuk, mi lesz:) Ígérem ha baja is lesz, nem nagy:D

      Törlés
  14. De most ajh, olyan szemét vagy!

    Először is bocsánatot szeretnék kérni, amiért kettő rész alá nem komiztam, ennek megvoltak az okai, amit inkább nem szeretnék elmondani. :|
    Másodszor, örülök, hogy épp ésszel (habár ki tudja) hazatértél és újra beleveted magad az írásba.
    Harmadszor, imádlak!
    Negyedszer, szemét vagy!
    Ötödször, Haroldot is imádom!
    Hatodszor, Zaynt is imádom!
    És végül hetedszer, várom a kövit! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, szóval szemét vagyok? :o Cuki vagy :c
      Nem gond, a lényeg, hogy elolvastad:)
      Muszáj volt már íri:D
      Én is imádlak, ahogy a srácokat is:3 :) És köszi:)

      Törlés
  15. Nagyon jó rész lett! Annyira örülök, hogy kibékültek! Remélem Zayn-nek nem lesz baja! Olyan szépen írsz!!!! Imádom a blogod! Siess a kövivel!
    xoxo Dorka <3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:) Aranyos vagy:) Meglátjuk, mi lesz Zaynnel:D:D

      Törlés
  16. sziia ma találtam rá a blogodra de már elolvastam az összes részt , egyszerüen nem tudtam abba hagyni imádoom <33..mikor jön a következő ??:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Örülök, hogy rátaláltál:) Köszönöm szépen! :)

      Törlés
  17. Szeeeegény!Miért esett ki az ablakon?Amúgy jó lett ez is.

    VálaszTörlés