2013. július 7., vasárnap

16.Megszoksz, vagy megszöksz!

Sziasztok! Ne haragudjatok, ez most csupán egy rövid, kis rész lett, de a következőt majd hosszabbra írom, ígérem. Szeretném elmondani, hogy a történet mindössze 20-25 fejezetes lesz, mármint az első évad. A másodikról még nem igazán tudok nyilatkozni. Mint mondani szoktam,: Még a jövő zenéje.
Na de térjünk csak vissza ide. Remélem, hogy nem nagyon csesztem el a részt. Véleményeket várok! :) Fel lehet iratkozni, itt és bloglovinon is követhettek.:)
Jó olvasást!:)



ZAYN MALIK 

 - Mikor is volt szó arról, hogy ez is ide jön?  - mutatott rám fintorogva Harry, amikor visszaérkeztünk a hotelbe, és szembesült a ténnyel, miszerint Zayn Malik, a számára „legkedvesebb” teremtés a földön is jelen van. Természetesen nem vártam Tőle mást, egy faragatlan tuskó, és örök életére az is marad. 
- Harry, Te is tudod jól, hogy rám bízták, nem hagyhattam otthon egyedül – kelt védelmemre ismét Liam.
- Ott van az iskola! Húzza vissza a seggét Bradfordba, nem kell a nyakunkra! – emelte fel rekedtes hangját Harold. Csöndesen, apró léptekkel húzódtam egyre hátrébb, nem szerettem volna, hogy engem találjon el személyesen haragjának zivatara.  Megszoktam már arrogáns modorát, és hirtelen haragú természetét, de azt, hogy ez mind miattam történik…
- Harry, megszoksz, vagy megszöksz, ennyi – zárta le hűvös hangsúllyal a témát védelmezőm. Harold tátott szájjal meredt bátyánkra, majd levágta a földre kezében tartott pulóverét, és elviharzott. Mint egy vérig sértett pelenkás.

***

Valaki durván lerántotta rólam a takarót, melynek következményeképp a második pillanatban a földön kötöttem ki. Mérgesen felpattantam, hogy szembenézzek durva ébresztésem megvalósítójával, de amikor megpillantottam ereimben meghűlt a vér. Harold állt velem szemben, szemei konkrétan villámokat szórtak.
- Szép jó reggelt, drága kisöcsém! Jól aludtál? Jaj, ne haragudj, hogy felkeltettelek édesded álmodból, de indulnunk kell, ezért Liam bácsi azt mondta, hogy valaki keltsen fel téged. Szíves örömest jelentkeztem, az ébresztő posztjára. Remélem kicsattanó jókedvvel ébredtél. Hát persze, hogy azzal, hiszen én keltettelek!  – hadarta el nyálasan a szöveget, majd villantott rám egy gúnyos mosolyt, amitől legszívesebben elhánytam volna magamat. 
Nem válaszoltam, csak álltam, és vártam. Hogy mire? Azt jó magam sem tudom.
Harold hátrált egy lépést, majd kezeit összefonta mellkasán, s úgy vizslatott tovább. Mi a franc van, hogy mindenki engem bámul, mint valami cirkuszi majmot? 
- Mi van? – kérdeztem vissza flegmán.
- Ó, semmi – felelt furcsán barátságos hangnemben, majd elhagyta a szobát. 
Rendben, ez szokatlan volt – könyveltem el magamban.
Harold távozása után felöltöztem, kicsit összeszedtem magamat, és kiléptem a hálóból a nappaliba, ahol csak Louis, illetve az a Conor bámulta a tévét. Rám sem néztek, mikor elhaladtam előttük, mintha levegő lennék.  
- Reggelt – mormogtam el egy köszönés félét a konyhába érve. 
- Szia Zayn – csendült fel Liam vidám hangja. – Mondd csak, rendesen keltett? – mutatott a pultnak támaszkodó göndörre.
- Ha nálad a rendes azt jelenti, hogy lerántotta rólam a takarót, így földre estem, akkor igen, nagyon rendesen keltett.
- Harry, megkértelek.
- Hé, szerintem rohadt rendes voltam! De, - hangsúlyozta ki minden egyes szavát. – Legközelebb, majd énekelek neki, jó?
- Jobban örülnék neki, ha nem lenne legközelebb – közöltem, miközben elhúztam a számat.
- Ha befejeztétek az értelmetlen társalgást, akkor indulhatnánk? Nem szeretnék várakozni – türelmetlenkedett Niall, s már pattant is fel a székről.

***

Az x-factor stúdiója elé érkezve, hatalmas tömeg fogadott minket, az emberek lökdösték egymást, s tolakodtak a bejárat felé, hol leadhatják nevezésüket, és hetek múlva visszajöhessenek meghallgatásra.  Voltak kik unalomelűzésképpen gitárjukat pengették, s énekeltek hozzá, de volt ki telefonját bújta, vagy üveges tekintettel meredt a semmibe. Mi a felsoroltak közül az utolsókhoz tartoztunk, ugyanis halál nyugodtan araszoltunk a tömeggel. Komolyan ennyire ráérnénk? Ha így folytatjuk, estig sem érünk be abba a rohadt épületbe – mérgelődött bensőm türelmetlen része. 
  Egy és fél óra szenvedés után sodort a tömeg a létesítmény ajtóin belülre. Bátyáim, Conorral karöltve leadták nevezésüket, ezután kaptak valamilyen papírt, melyen fel voltak sorolva a neveik, meg, hogy mikor kell visszajönni meghallgatásra. 
Szerencsére a meghallgatás pontosan két hét múlva lesz, így van idejük még jobban bandává kovácsolódni, s többet gyakorolni a végső megpróbáltatásig. Miután a fiúk végeztek a dolgukkal, távoztunk, s meglátogattunk egy Nando’s-t.
Eddig leélt tizennégy, és fél évemben úgy érzem, most vagyok először olyan átmeneti hangulatban, hogy már majdnem boldognak lehet nevezni az érzést, mely bennem kering. 
Mai nap alkalmával senki nem lökött fel, nem fenyegettek meg, még csak hozzám sem szóltak, persze ez mind csak akkor érvényes, ha leszámítjuk Harold, Niall és Louis lenéző pillantásait, illetve Harry reggeli ébresztőjét.

12 megjegyzés:

  1. Drága Lizi!
    Nagyon jó rész lett! Annyira jó végre egy kicsit boldogabbnak látni Zaynt! Imádom a blogod! Siess a kövivel!
    xoxo Dorka <3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dorka!
      Köszönöm szépen.:) Sietek! :)

      Törlés
  2. Édesem, drága Lizi... Nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen hihetetlenül írsz :3 Nagyon merem ajánlani, hogy siess, hiszen még szeretnék olvasni ilyen fantasztikus sorokat :)
    Csókol, BlondieQueen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)
      Nagyon szépen köszönöm! Nagyon sietek, ígérem! :)

      Törlés
  3. imádom ezt a blogot az egyik kedvencem!!
    Siess a kövivel

    VálaszTörlés
  4. Imádoom Harry-t! <3 A stílusát, hogy ilyen paraszt ebben a sztoriban. Ajj, nagyon állat :p
    Zayn, Zayn, szegény Zayn-t meg, hogy cseszteti már, de akkor is nagyon ahw *_* snfognaéeknvlksnfvnéüxclmyjdg
    Nagyon jooo rész lett, ez is! Kíváncsian várom a folytatást, és ajánlom, hogy legyen 2. Évad, mert csak ugy mondom, anyám rendőr, s ha még is úgy gondolod, hogy nem írsz 2. Évadot, én szépen megkerestetlek vele és addig fog ott állni melletted míg meg nem írod. XD / ez aztán a nagy fenyegetés látod?! :D /
    Köviit. *—* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, hogy imádod Harryt.:D Tudod, mindig kell egy rossz fiú a blogokba.
      Köszönöm szépen, sietek a következővel:) Komoly fenyegetés, de szerintem nem kell ide majd anyud.:D

      Törlés
  5. Szia :)
    Fantasztikus rész lett. :D
    Már alig várom, hogy megtudjam hogy fog Conor helyére Zayn kerülni. :P
    puszi: Petra♥

    VálaszTörlés
  6. Szia:)
    Koszonom szepen, de honnan veszed, hogy Cobor helyere Zayn fog kerulni?;) :D
    Mi van, ha nem kerul Zayn Conor helyere?:D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jóóó!!
    Kérek gyorsan kövitt!
    Imádom:DD

    VálaszTörlés
  8. Hú most nagyon utálom harryt Louis és Niallt

    VálaszTörlés