2013. május 26., vasárnap

06. Sosem kívánhatnék nála jobb testvért.

Sziasztok! Örülök, hogy itt vagytok, ismét. Már itt is van a friss fejezet. Sajnálom, hogy borítom az eredeti "menetrendet", de rettentően zavar, hogy heteket kell várnom, hogy feltegyem a friss fejezetet, meg ugye nektek sem valami fényes, hogy ennyit kell várnotok. Előző fejezethez nem jött várt mennyiségű megjegyzés, de nem zavar már, mert egyszerűen nem érdekel. Aki nem akar komizni, az  nem akar, és akkor sem fog, ha nem teszek friss részt. Azért mégis örülnék a megjegyzéseknek. Megjegyzés határ ezért is nincs.:D De lehetne hagyni nekem párat, csupán kedvességből, még kódot sem kell írni.

ZAYN MALIK



   Álltam Harry éles pillantását, miközben óvatosan hátrébb csúsztam a fenekemen, hogy fel tudjak állni, de nekiütköztem valami nagynak, és szélesnek, így az ötlet miszerint felállok meghiúsult. Nem féltem Harrytől, egyszerűen nem volt hatással rám ebben a percben. Ha nem lennének itt a többiek, talán még megpróbálkoznék azzal is, hogy bemosok neki egyet. De valószínűleg csak én bánnám meg a dolgot, mert kéz töréssel végződne, mint múltkor Louissal. 
- Nem hallottad, Te barom?! Kérdeztem valamit! - rivallt rám ingerülten, mintha valami állat lennék, ki nem érdemli meg a szép szót.
- Igazából én csak kerestem valamit... - rögtönöztem. - Ami a pincében van, és meghallottam, hogy itt vagytok, és nem akartam zavarni. Ugyanakkor jött az elképzelés, hogy bemászom az ablakon, hogy megtaláljam azt a bizonyos tárgyat amit keresek - magyaráztam folyékonyan hazugságomat, s közben gondolatban imádkoztam, hogy ne kérdezzen többet, csak hagyjon elmenni. 
- Jó, pont leszarom mit csinálsz. De akkor most kurva gyorsan mássz is ki azon az ablakon - mutatott az ujjával az említett ablak felé, majd egy precíz mozdulattal lehajolt hozzám, majd a pólómnál fogva felrántott a földről, s meglökött, így a szekrénynek estem. Kezem sajgott az ütéstől. Ha egyedül vagyunk, talán még meg is öl. 
- Harry, uralkodj az indulataidon! - szólt közbe Liam, mire Harry csak megrázta a fejét, s hátrált pár lépést.  - Semmi rosszat nem akart, csak megkeresni valamit - villantotta rám Liam a tekintetét, majd Harold elé sétált, s az ajtó felé mutatott, jelezve, hogy távozzak. Egyenletesen kifújtam a levegőt, majd lehajtottam a fejemet, s fürge léptekkel igyekeztem az ajtó felé. Míg elhaladtam Louis, Niall, s Conor előtt belenéztem a szemükbe, ahol undort, és megvetést fedeztem csak fel, ami számomra nem újdonság. Csak Conor szemében tükröződött némi sajnálat, s kíváncsiság. Ahogy elhagyom a helységet, rögtön felvilágosítják, hogy milyen elviselhetetlen alak vagyok, így legközelebb, - ha lesz egyáltalán legközelebb - már az Ő szeme sem fog sajnálatot, sem kíváncsiságot sugallni, csak utálatot. 
Megragadtam a kilincset, s felrántottam az ajtót, majd kiléptem onnan,  felszaladtam a lépcsőn, s kitártam a másik ajtót is, ami az előszobánkba vezetett. 
- Hogy lehetek ennyire szerencsétlen? - dörmögtem magamban, miközben felsétáltam az emeletre, hogy újra magányomba burkolózzam. Ha nem bénázom el a távozást, akkor máskor is megleshettem volna őket, és Harry nem utálna még jobban. Mégis taszító, és borzalmas egy érzés, amikor a tulajdon testvéred utasít el, esetleg ver meg, vagy hasonlók. 
Benyitottam a szobámba, majd az ajtót kulcsra zárva magam után eldőltem az ágyamon. Ezt a napomat is sikeresen tönkre vágtam magamnak. Mondjuk mit várok?! Mikor nem lesz elcseszve a napom? Általában elintézem magamnak.
Gondolatmenetemet egy kopogás zavarta meg, mely másodpercről másodperce dörömbölésbe ment át. 
- Nyisd már ki Te hülye gyerek ! - hallottam meg Liam halk, de szigorú hangját. Nem tétlenkedtem, elfordítottam a kulcsot a zárban, s beengedtem. - És most zárd vissza - utasított, én meg cselekedtem.
Az ágyamhoz sétáltam, s leültem Liammel szemben. Liam mérgesen kifújta a tüdejében tartott levegőt, majd szikrázó tekintetét rám emelte.
- Mi a fenét kerestél a pincében? - Á, gondoltam, hogy ez lesz a téma. Helyben vagyunk. Mi a francot mondjak neki? Liamnek nem lesz elég annyi, hogy kerestem valamit. Konkrét részletekre éhes.
- Ami azt illeti.. - kezdtem bele mondókámba, s közben vészesen gondolkodtam, mit is mondjak. Ha az igazat mondok, leharapja a fejemet, ha hazudok, akkor is. Istenem Zayn, Te élettelen - szidtam magamat gondolatban.
- Figyelek - hoztak vissza Liam szavai a jelenbe. 
- Az igazság az, hogy nem kerestem semmit. Kíváncsi voltam rátok. Nagyon.. Elképzelni nem tudtam mit terveztek, és én is akartam hallani, és látni. Tudod, hogy mindenhonnan ki vagyok rekesztve. Gondoltam, hogy benézhetnék egyszer, úgy, hogy nem tudtok róla, de a tervem kudarcba fulladt. Ne haragudj rám, de megőrülök itt bent egyedül - feleltem őszintén. Liam tátott szájjal bámult rám. Ő azaz ember, akinek mindig megnyílok, de azért ennyire sosem, hogy csak folyik belőlem a szóáradat. 
- Tudod, hogy nem haragszom rád, de remélem, azzal tisztában vagy, hogy Harry képes lenne egy kanál vízben megfolyatni téged. Ha nem vagyok ott, eltöri a kezedet.
- Tudom - bólintottam. - És köszönöm, hogy nem hagytad, hogy..
- Ugyan, ez csak természetes - legyintett, majd elmosolyodott. - Figyelj, engem nem zavar ha ott vagy, és Louist, és Niallt sem. Conor nem igazán érdekel, mert egy pöcs. Harry az, aki igazán ellenzi a jelenlétedet. Ha szeretnéd kitalálhatok valamit, hogy ott lehess..
- Megtennéd? - pillantottam bátyámra hirtelen, mire Ő megrántotta a vállát, majd folytatta előbbi beszédét. 
- Már nekem kínos, hogy ennyire ellened vannak, de komolyan. Még a helyedbe sem tudnám képzelni magamat, borzasztó - rázta meg a fejét, mire én kicsit elmosolyodtam, s a földre pillantottam. Ne is akarjon a helyemben lenni. Ki az a bolond, aki a helyembe akar lenni? Kivetnek, kiközösítenek, utálnak, ellöknek, megdobálnak, fellöknek, s még sorolhatnám miket művelnek velem. Senkinek nem kívánnék ilyet, még a legnagyobb ellenségemnek sem.
- És mégis mit mondanál? Miért vagyok ott?
- Hm, mondjuk.. - gondolkozott el egy pillanatra, majd szeme felcsillant - Mondd el anyának, a cigit. Mondd el neki, hogy cigizel.
- És, az nekem miért lesz jó? Ő is utálni fog.
- Nem, nem érted a logikát. Gondolj bele, elmondod neki, hogy mi a szitu. Anya bepipul. Büntetést kapsz. Én felajánlom, hogy vigyázok rád, és minden percedet velem kell töltened. Leviszlek magammal a pincébe, de Harrynek egy rossz szava sem lehet, mert anya ellen nem mer semmi tenni. 
- Te nem is vagy olyan suta - közöltem, mire Liam felhúzta az orrát, kezeit pedig mellkasán összefonta.
- Ha sértegetsz, esküszöm rád küldöm Harryt.
- Oké, oké - emeltem magam mellé a kezeimet védekezésül. - Nincs szükségem rá, köszi.
- Jó, rendben. Pénteken, este, amikor anyu hazaért. Elé állunk, és elmondod neki.
- Miért pénteken?
- Mert most van próba, és minden pénteken, vágod.
- Ja, igen - húztam el a számat. - Azaz minden pénteken, és hétfőn?
- Pontosan - jött a válasz. - De most megyek, mert gyanús lesz, hogy túl sokáig vagyok a mosdóban - közölte finoman a dolgokat Liam, majd rám kacsintott, elfordította a kulcsot a zárban, s elhagyta rendetlen kuckómat. Vigyorogva dőltem hátra az ágyamon. 
Liam az egyetlen jó dolog a nyomorúságos életemben. Ő az, aki elfogad, és megért. Sosem kívánhatnék nála jobb testvért.

11 megjegyzés:

  1. Imádom minden blogodat, ahogy ezt is :) nagyon jól írsz, mindig várom az új részt, és ha sűrűbben hozod az még jobb ;D <3

    VálaszTörlés
  2. Liamtől irtó aranyos volt ez a gesztus.:) legjobb.;) kövit! :DD<3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jol irsz gratulalok :)) imadom. Kovit :))<3

    VálaszTörlés
  4. Szia :) Fantasztikus rész lett. :D
    Amúgy lesz benne vmilyen szerelmi történet is vagy ez a zenekarról szól?
    puszi: Petra♥

    VálaszTörlés
  5. Imádom a történeteidet és ahogyan leírod őket : ) éppen ezért hoztam neked egy díjat ; ) http://silhouettesofthepast.blogspot.hu/2013/05/masodik-dijam.html

    VálaszTörlés
  6. liam meg mindig cukipofa. harry meg egy pocsarc :D

    VálaszTörlés
  7. szia.lehet hogy hülyének fogsz tekinteni, de ez a blog annyira szíven talált hogy azt nem tudod elhinni..tudom hogy ez csak kitalált történet, de a testvéri kapcsolat néha megdöbbentő ebben a blogban. A végen már a könnyeim is folytak. pontosabban ennél a résznél:-Liam az egyetlen jó dolog a nyomorúságos életemben. Ő az, aki elfogad, és megért. Sosem kívánhatnék nála jobb testvért.
    Pedig Liam nem is csinálna olyan nagy szívességet, de ezek szerint Zayn-nek az sok jelenthet. Várom a folytatást! :) xx Klau

    VálaszTörlés
  8. Tudod, hogy imádom, és tudod, hogy minden résznél leírom Harry, milyen tuskó, Liam pedig, milyen jó szívű. Szal, most sem mondanék újat! :D Remélem még egy rész becsúszik a hétre! ;)

    VálaszTörlés
  9. Szia! :)

    Nagyon tetszik a blogod. Fantasztikus rész lett ez is, mint ez is.
    Érdekes ez a testvéri kapcsolat. Liam-től ez nagyon rendes dolog. Ha Ő nem lenne, akkor Zayn élete még ennél is nyomorúságosabb lenne....Bár így sem valami fényes.
    Ezekért a részekért, és még a jövőben keletkezendőkért, adni szeretnék neked valamit itt:
    http://vampirestorywithonedirection.blogspot.hu/2013/05/masodik-dijam.html
    Remélem örülsz majd neki! :)

    VálaszTörlés
  10. Minden blogodat imádom.Van olyan amit többször is elolvastam.Ez is famtasztikus!Egyszerűen csodásan írsz.Csak így tovább!!!!!

    VálaszTörlés