2013. május 9., csütörtök

03.Ezt nem hiszem el!


Sziasztok! Tudom, s nagyon sajnálom, hogy nem lett igazán hosszú rész! Garantálom a következő sokkal hosszabb lesz, s kárpótollak Titeket! Köszönöm a 25 feliratkozót, s a 15 megjegyzést az előző fejezethez, rettentően jól esik! Reménykedem benne, hogy feliratkoztok, s jön több olvasó is! Komizni ne felejtsetek el. Jó olvasást!

ZAYN MALIK



    Liam állta a pillantásomat egy darabig, majd mély levegőt vett, s megrázta a fejét. Egy másodpercig a semmibe meredt, majd tekintetét rám szegezte.
- Rendben - sóhajtotta. - De csak akkor, ha Te is velem jössz! - emelte magasba az ujját, mire nekem a szám, szinte a padlót súrolta. Komolyan azt szeretné, ha elkísérném? Képes lenne velem mutatkozni? Most csak viccelt? Ugye csak viccelt?  Sosem  kért egyik bátyám sem ilyenre, akár hasonlóra, csak ha meg akartak szívatni, vagy valami bajt okozni nekem.  A fejemet kicsit oldalra döntöttem, s szólásra nyitottam a számat:
- Micsoda?
- Akkor veszek neked dohányt, ha velem jössz - ismételte meg szavait Liam. Akkor mégis csak jól hallottam, s nem a képzeletem játszik velem. Liam valóban azt szeretné, ha elkísérném. 
Pislogva néztem bátyámra, aki várakozó pillantásokkal nézett felém, majd a szemöldökét az égbe emelte, s felállt az asztaltól.
- Hova mész?
- Te nem válaszolsz, Zayn. Nem vagyok idióta, hogy itt üljek, mint egy fogyatékos - forgatta meg szemeit, majd elindult kifelé a konyhából.
- Megyek veled, persze. Csak ... Ne haragudj. Izé.. - dadogtam, mint egy hülye gyerek. Totál baromnak néz most, az tuti. Fejemet leszegtem, s bánatosan kémleltem a padlót. Valószínűleg most buktam el az egyetlen esélyemet cigaretta szerzése. Ügyes vagy Zayn, gratulálok. 
- Akkor mehetünk? - tárta szét a karjait, majd jelentőségteljesen a fejével az ajtó felé bökött.
- Te.. Te, akarom mondani, Te hajlandó vagy velem nyilvánosan mutatkozni? - tátottam el a számat, mire Liam egy furcsa fintort vágott, majd rántott egyet a vállán. 
- Ha muszáj - röhögött fel. - Jaj, csak viccelek. Ne vegyél komolyan. Megyünk?
- Miért vagy velem rendes? - kérdeztem, miközben megiramodtam a bejárati ajtó felé, majd kiléptem a házból. Liam szorosan követett.
- Ha nem tűnt volna fel, általában rendes vagyok veled, amikor ugye nincsenek a közelben a többiek. Apaljáraton nem vagyok olyan, amilyen például Harry. Te is tudod jól, hogy nem szokásom átgázolni mások lelkén. Engem ne hasonlíts hozzá. Tőle pedig csak szokd meg, hogy szívat, és zaklat. 
- Már ezer éve megszoktam, hogy mindenki utál, és bunkó velem - rántottam egyet hanyagul a vállamon. Ez után többet nem szólalt meg egyikünk sem. Egymás mellett ballagtunk a járdán,  gondolatainkba mélyedve. Alig pár percen belül elértük a sarki kisboltot. Liam egy szó nélkül belépett, s tíz minutumon belül kijött. A dobozt a kezembe nyomta, majd se szó, se beszéd - szinte - elrohant a másik irányba. Ennek meg mi baja? Valami rosszat mondtam volna? Még megköszönni sem volt időm, vagy kifizetni a vásárlást neki. Jó, mind egy, majd otthon lerendezem vele, feltéve, ha lesz két szabad pillanatom, s nem borítanak rám egy vödör vizet, vagy nem találok a cipőmben tejszín habot.
A cigis dobozt a zsebembe rejtettem, de előtte kihúztam belőle egy szálat, majd előkotortam az öngyújtót, s  a cigaretta végéhez érintettem. A számhoz emeltem, s szippantottam egyet belőle. Lassú léptekkel haladtam hazafelé. Valószínűleg Harry, Niall, és Louis is otthon van már, s apró meglepetések hada vár rám, amint belépek az otthonomba. 
Amikor a házunk elé értem, a csikket eldobtam, majd rátapostam, s mintha mi sem történt volna bementem a házba. Halkan, szinte settenkedve közlekedtem a házban. Bekukucskáltam a nappaliba. Harry, s Niall együtt dőltek a nevetéstől valami idióta sorozattól. Louis kedvetlenül unatkozott az egyik fotelben. Szinte már aludt. Liamet sehol nem láttam. Akkor mégsem haza igyekezett ennyire? Lábujjhegyen, s hangtalanul haladtam át a helységen, de sajnos, amikor a kanapé előtt haladtam el, egy láb az utamba került, s átestem rajta. 
Bassza meg! Ezt nem hiszem el! Hogy lehet valaki ennyire aljas, mint Harold? Még csak hozzájuk sem szóltam, erre elgáncsol. Úgy döntöttem, inkább nem szólok semmit. Esetlenül felálltam, majd egy gyilkos pillantást küldtem Harry felé, aki csak felröhögött, majd Niallhez hajolt, s súgott valamit a fülébe. Remek, sikerült elrontani, az - idáig - egészen elviselhető napomat.Köszönöm Harry, hogy megkeseríted az életemet.  
Csüggedten bandukoltam fel a lépcsőn a szobámig. Elővigyázatosan először csak a kilincsre helyeztem a kezemet, majd belöktem az ajtót. Hála a magasságosnak, ma semmi meglepetés nem fogadott. Célzok itt a vödör vízre, ami a fejemen landolt, már nem egyszer. Zsebeimet kipakoltam, a cuccaimat az éjjeli szekrényemre helyeztem, majd a polcról leemeltem az mp4 lejátszómat, s a fülembe bedugtam a fül hallgatómat. Elindítottam az egyik kedvenc számomat, majd szememet lecsuktam, s elvesztem a vad ütemekben.

10 megjegyzés:

  1. úúúriiisten <33 nagyon jó:D szegény Zaynie:c

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett*-* siess a kövivel:))

    VálaszTörlés
  3. néköm tetszött ez a rösz is:D:D:D♥

    VálaszTörlés
  4. nagyon nagyon jó<333333 siess a következővel :D

    VálaszTörlés
  5. Jaj, Lizi mint mindig, nagyon jó! Már lassan kifogyok a szinonímákból! Egyszer, csak egyszer nem tudnál olyan részt írni, amiben: "azt a rohadt, hát ez nem megszokott Lizitől" szerűséget? :DD Dehogyis, csak viccelek! Várom a kárpótlást! :P Csók, xx Bogyesz

    VálaszTörlés
  6. imadom kicsi zaynt :D meg liamet is. harry meg egy nyomi hogy gorenykedik :D

    VálaszTörlés
  7. nagyonjó *-* ♥ imádom ♥

    VálaszTörlés
  8. Már párszor rábukkantam a blogodra, ám amint megláttam, hogy megint egy 1D-s bloggal van dolgom, azonnal kiléptem. Végül viszont, amikor harmadik alkalommal is újra itt kötöttem ki, végül rászántam magamat. Elolvastam, és imádtam. Ennyi.
    A második fejezet sikerült belopnia magát a szívembe. Magamra ismertem Zayn személyében, és megéltük azt a napot is, hogy egy fanficben egytől egyig seggfej az összes tag. Liam pedig nagyon cuki, örülök, amiért neki még megmaradt az emberi oldala. Zayn egyébként szerencsére szimpatikus (sokan az irritáló főszereplővel cseszik el a történetüket), és a fogalmazásod is tetszik, így ment a feliratkozás..
    Egyébként nézz csak nyugodtan pszichopata állatnak, de miért van olyan érzésem, hogy megfogja ölni a testvéreit, és az őt zaklató osztálytársait? Na mindegy :D
    xx Lolita

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó rész lett! Azért remélem hogy Harry és Zayn kapcsolata rendeződni fog. Imádom a blogod! Siess a kövivel! I'm a Linzer 4ever! <3 :D

    VálaszTörlés