2014. március 15., szombat

II. 12. Mi szállt meg téged?

Hey, hey! Itt is vagyok az új részel, igaz, egy kis késéssel, de most megérkeztem! Köszönöm az előző részhez írt tíz megjegyzést, nagyon aranyosak vagytok*-* Köszönök mindent, de komolyan! Cserékre hamarosan válaszolok, ahogy a díjakat is kiteszem! :) Várom ehhez a részhez is a véleményeiteket, illetve megállapításaitokat! Tetszik/elolvastam gonmbok is vannak ám :)

LIAM MALIK
2017.01.27.

Nem veszi fel a telefont, nem hív, nem jelentkezik. Mi a faszomat művel már megint az én hülye kisöcsém? Tegnap elviharzott, azóta színét sem láttuk. Harryvel nem állok szóba, ahogy Ő sem velem. Nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni, és göndör öcsém is elég makacs ez ügyben, így hát a háború folytatódik. Teljes mértékben Zayn pártján állok, ugyanis elegem van Harryből. Mi jogon bántja Ő Zaynt? Féltékeny? Mire? Mindene megvan, ami Zaynee-nek, mégis támadja baromságok miatt. Feleslegesen teszi, ugyanis ezek a cselekedetei, csak olaj a tűzre. Értem én, hogy unatkozik, de akkor inkább menjen, és égesse be magát nyilvánosan, akár futkosson meztelenül a ház körül, járjon színházba, moziba, szórakozni, de ne a másik rovására tegye azt, amit. Persze, oké, Zayn sem egy szent, sőt, amit az elmúlt évben művelt azt teljes mértékben elítélem. Kihasználni a lányokat, „csak szexre kellesz” című műsort előadni, majd eldobni őket a picsába, undorító dolog, viszont mióta ismeri ezt a Tara-t, javulást véltem felfedezni. Nem is akármilyet! Elkezdett felkapaszkodni a gödörből, melybe egy éve belezuhant.
- Megjöttem! – hangzik fel Zayn vidám hangja az előszoba felől, majd pillanatokon belül megjelenik, és lehuppan mellém a kanapéra. Mi a szarért van ennek ennyire jó kedve? Remélem, nem valami csajjal volt megint, rohadtul nem akarom, hogy visszaessen.
- Hol voltál? – támadom le azonnal, mire öcsém rám emeli barna tekintetét, s felhúzza szemöldökét. – Ugye nem valami csajjal?
- De – bólint vigyorogva. Nem tudom, de valahogy én nem találom ezt ennyire viccesnek. – Az igazat megvallva három csajjal és egy pasival. – Tessék? Kitágult pupillákkal szuggerálom Zayne-t, és csöndesen imádkozom, hogy ez az egész csak egy ártatlan tréfa legyen. Ennyire nem lehet fogyatékos, lehetetlen.
- Te… Zayn… tehát, Te azt akarod nekem beadni, hogy egyszerre feküdtél le négy emberrel? – erőltetem ki magamból a szavakat, mik a döbbenettől alig akarnak kitörni.
- Mi? Dehogy, én nem! – tiltakozik hevesen. 
- Akkor, mi van? – húzom fel szemöldököm furcsállva az egész kialakult helyzetet.
- Tara-éknál éjszakáztam – jelenti ki mosolyogva.
- Komolyan? De ugye nem csináltál semmi illetlenséget a lánnyal? – aggodalmaskodom azonnal, Zayn-t ismerve.
- Nem, és nem is fogok, ezt megígérhetem.
- Tehát Tara-val voltál, de mégis ilyen hamar hazajöttél. Mi történt?
- Semmi, hazaküldött, hogy béküljek ki Harryvel – bólogat elszántan, majd feláll és elindul a konyha irányába. Rögvest követem, ugyanis ki akarom deríteni, mit tett vele ez a csaj. Megáldotta, vagy mi az Isten? Ez nem az én öcsém, esküszöm, ez a Tara kicserélte, átmosta az agyát, ufó lett.
- Tessék? – kérdezek vissza értetlenkedve, hiszen az információ valahogy nem akar eljutni az agyamig.
- Hol van? – néz körbe színpadiasan, majd végül felsóhajt és rám emeli barna szemeit. Tátott szájjal bámulom, nem akarom elhinni, hogy valóban Ő akar bocsánatot kérni Harrytől.
- Most mi van? – érdeklődöm még mindig döbbenten.
- Beszélek Harryvel, mert ez így nem állapot, Liam – forgatja szemeit, majd hihetetlen komolysággal folytatja. – Nem vagyunk óvodások, hogy verekedéssel, felesleges vitákkal basszus szét a napjainkat. Lassan azon veszünk össze, hogy kié legyen a homokozóban a halacskás forma – És én csak hallgatom, és csodálkozom, mert ilyen összefüggő, normális mondatokat nem hallok sűrűn a kisöcsémtől. Teljesen elámulok ettől a pozitív gondolkodásmódtól. – Szóval felmegyek, és beszélek vele, ha fél órán belül nem jövök le, akkor keress az udvaron, közvetlen Harry ablaka alatt, vagy a szobájában, a ruhásszekrényben. Bár, ha hulláról van szó, én inkább az ágy alá tenném, tehát ott is nézz majd meg – vigyorodik el a végére, majd eltűnik, s hallom, ahogy jó hangosan feltrappol a lépcsőn. 

ZAYN MALIK

Kopogok egyszer, kétszer, háromszor, azonban válasz nem érkezik, ezért felbátorodva a kilincsre emelem kézfejem, és lenyomom azt, majd belépek az ellenség színterére. A szobában sötétség honol, mintha magának egy bérgyilkosnak a házában járnék, hozzáadva a helyzethez a büdös láb, illetve rohadt kajaszagot, mi a helységben terjeng. Harry az ágyon ül, a tévét bámulja, de amikor meglát engem, összehúzza a szemöldökét, és lekapcsolja a készüléket. Fintorgok, majd gondolkodás nélkül az ablakhoz rontok, ott elhúzom a függönyt, és kitárom az ablakot. Harry óriásira növekedett szemekkel figyeli mozdulataimat. Mikor végzek, halál nyugodtan leülök a párkányra, s Haroldra nézek. 
- Szóval… – kezdenék bele, azonban Harry a magasba emeli kezét és rám mutat, ezzel belém folytja a szót.
- Megtennél egy szívességet? – kérdezi. Most mi van? Szívességet? Teljesen összezavarodok ezen az emberen.
- Hm? – pislogok rá értetlenül.
- Gyere el onnan. Most! – külön kihangsúlyozza a „most „szót, és szikrázó tekintettel mered rám mindaddig, amíg fel nem sóhajtok, és fel nem állok a párkányról, s helyet nem foglalok pár koszos ruha lesöprése után a gurulós asztali székén.
- Hülyeség, de azt mondják, hogy a történelem ismétli önmagát, nekem meg nincs szükségem rá, hogy arról cikkezzen a média, hogy kilöktelek az ablakon.
- Ja, értelek – bólintok vigyorogva, mert eszembe jut, hogy egyszer már sikeresen kifordultam onnan, ráadásul hasonló szituációban.
- Amúgy meg, mit akarsz? – tér a tárgyra azonnal.
- Beszélgetni, mert ez így szar – mondom, miközben bólintok egyet. – Csak beszéljük meg, oké? Mert úgy viselkedünk, mint öt bölcsödés. Lassan nem fogjuk tudni eldönteni, hogy ki akarja az elefántos pelenkát, és ki a szarvasosat – élek egy hasonló példával, mint amivel Liamnek.
- Mi szállt meg téged? – dőlt hátra ágyán, karját mellkasán keresztezte. Tipikus flegma modor, de gyűlölöm ezt.
- Semmi – felelek semleges hangnemben. – Csak szeretnék úgy viselkedni, mint egy normális ember, nem úgy, mint egy elmebajos. Felnőttek vagyunk, baszki! – próbálom rávilágítani a dolgokra, és valahol mélyen tudom, hogy Ő is megérti, csak nem mutatja ki.
- Tehát, ha jól értem, békülni akarsz, és megelőzni a jövőbeli vitákat. Igaz?
- Nekem erről annyi a véleményem, Zayn, hogy ezt az egész ügyet együtt kéne megbeszélnünk. Ezzel annyit akarok mondani, hogy szerintem menjünk, és üljünk le a nappaliba beszélgetni. Mindenki elmondja a saját véleményét, álláspontját, és a végén kihozunk belőle valamit, aminek értelme is van.
- Megbeszéltük, szólok a srácoknak, hogy öt perc múlva találkozunk a nappaliban – ugrok talpra és már szaladok is az ajtó felé, mert egyszerűen felcsigáz a tény, hogy végre valahára történik valami. – viszont egy jó tanács, hagyd nyitva azt az ablakot, büdös van!

9 megjegyzés:

  1. Wíííííí *-* Ez naon jó lett. Kövit gyorsan! Mint a bölcsisek :DDD

    VálaszTörlés
  2. Nagyoon tetszik*.* cuki normális Zaynee <333
    Nagyon várom a következőt :) most így eszembe jutattad amikor kiesett az ablakon szegény szerencsétlen :DDD
    xoxo Hunny B:

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett *-* hozd gyorsan a kövit :D

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Drága blogger/bloggerina!

    Imádom a blogodat, s minden részt elolvasok.
    A blogom meghirdette élete első versenyét. Jelentkezz te is! Veszteni valód nincs, s még + feliratkozókat is szerezhetsz. Ha érdekel, nézz be. :)
    http://lovewillremember-justinbieber.blogspot.hu/p/verseny.html

    VálaszTörlés
  6. huha... itt megint békülés lesz remélem, de kérlek kicsit többet törődj Tarával és Zaynnel mert már erről a témáról egy egész évad volt szóval jöjjön valami új szerintem és ne vedd sértésnek ezt :)
    de már ezt a jelenetet fejezd be mert kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle :D

    VálaszTörlés
  7. Jó reggeeelt. Legalábbis most reggel van, mikor elolvastam. x3 Aközben írom neked e sorokat, miközben az átok macskám a lábamat rágja, mindjárt leütöm..
    Na szoval, nagyoon tetszett ez a rész is, attol függetlenül, hogy nem mindig komizok. Fõleg az a rész tetszett, mikor Liam azt hitte, hogy Zayn 4 emberrel volt együtt, lol x3
    Tetszik ez az egész, örülök, hogy lett 2. évada is a blognak, mert kár lett volna befejezni elsõ é. után. (;
    Ügyike vagy, kiváncsian várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés
  8. Sziamia!
    Késve, de jöttem. Jaj, hát Liam xD akkora egy észkombájn. Tényleg...xD Sírtam a nevetéstől.
    Lara meg tényleg csinált vmit Zaynnel, de elég menő lett, jobban bírom ezt, mint a másikat:D
    Kíváncsi vagyok a nagy beszélgetésre, és remélem, már nem is kell rá sokat várnom. :D
    xoxo, L.

    VálaszTörlés
  9. Szia, drága L.T.P. ~ !

    Húú.... Nagyon tetszett... Öröm volt látni Zayn -t és Harry -t ilyen jó testvérnek ! :) Kicsit rövidnek észleltem a fejezetet, de a kevesebb néha több, nem ?
    Kíváncsi vagyok a folytatásra ! :)

    Ölel,
    Louise

    VálaszTörlés