2013. június 18., kedd

11.Gyere velünk!

Hola querida! Már itt is vagyok, minő meglepetés. Remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket a mai fejezet is. Köszönöm az előzőhöz érkezett komikat, nagyon aranyosak vagytok. Megkérhetem az új olvasókat, hogy iratkozzanak fel? :) Köszi.
Jó olvasást! 

ZAYN MALIK


    - Te mi a francot keresel itt? - suttogtam éjszakai látogatómnak. 
- Téged! - jött a meglehetősen hangos válasz. Ha így folytatja anyáék fel fognak ébredni, és kihívják a rendőrséget csendháborításért. 
- Mit akarsz tőlem Matthew? Tudtommal utáljuk egymást.
- Gyere velünk bulizni - rántott maga mellé egy alakot a fiú, mire a másik ember arrébb lökte Matthewt.
- Te vagy az a  Zayn, aki elpáholta az öcsit?  Máskor nagyobbat üss, anyuci pici fia még nem kapott eleget. Amúgy Matthew bátyja vagyok - közölte egy mélyebb férfi hang. 
Matthewnak van testvére?! Látszik, hogy nem ismerem, hiszen eddig abban a tudatban éltem, hogy  egyke, és ezért ennyire elkényeztetett, de mint észlelem van testvére, és mégis anyuci, és apuci pici fia. 
- Na, most jössz vagy sem? Mert, ha nem akkor megyünk tovább - türelmetlenkedett Matthew.
- Mégis milyen buliról van szó? - kérdeztem vissza.
- Egy házi buli. Sok jó csaj, pia.. Minden ami kell - sorolta Matthew. 
- Ő - húztam el hosszasan az "ő" betűt, miközben a szám egy kis "o" alakot formált.
- Gyere velünk, ha már felkeltél - bíztattak.
Fejemet kicsit oldalra döntöttem, s mérlegeltem a helyzetet. Az egyik vállamon a kisördög hevesen bólogatott, miszerint rohanjak, ha már hívtak, azonban másik vállamon az angyalka bosszúsan rázta mutatóujját, s feldúltan ellenkezett. Ó, mamám! Kezdek begolyózni. 
Megráztam kobakomat, majd egy hosszú sóhaj kíséretében ellöktem magamat az ablaktól, s öltözködni kezdtem. Egyszer élünk! 
Felkaptam magamra egy könnyű csőfarmert, és egy laza mintás pólót, zsebembe rejtettem a telefonomat, a cigimmel együtt, majd szokásomhoz híven az ablakomhoz léptem, s megragadtam a faágamat. 
- Ez azt jelenti, hogy jössz. Helyes - bólogatott Matthew testvére, amikor leugrottam melléjük. - Mellesleg Aaron vagyok - nyújtotta felém a kezét.
- Zayn, de úgy is tudod a nevemet - viszonoztam gesztusát. Aaron csak biccentett egyet, majd intett, hogy kövessük.


***
 
 A házból hangos zene szűrődött ki, feltételezem ez az a hely, ahova jöttünk. Matthew és Aaron magabiztosan haladtak a kitűzött cél felé. Amikor odaértünk Aaron kitárta az ajtót, s eltűnt a tömegben, Matthew mellém lépett, s megveregette a vállamat. 
- Gyere igyunk valamit - vigyorgott rám ártatlanul, majd maga után kezdett ráncigálni. Egy gyors mozdulattal kirántottam kezemet szorításából, mire Matthew megfordult, s szemöldöke az égbe szökött.
- Most mi van?
- Utálom, ha fogdosnak! - közöltem hidegen.
- Jó, rendben. Akkor kövess - sóhajtott fel lemondóan,s újra megiramodott. Átvergődtünk a sok izzadt test között. Majdnem minden sarkon egy csókolózó pár állt. A fiatalok kezükben sörrel, és egyéb szeszes italokkal rohangáltak, hát igen, aki megteheti. Több ismerős arcot is felfedeztem a tömegben. Talán még hetedikeseket is láttam a suliból, s az osztálytársaim közül is párat. Tudnak ezek élni. 
- Tessék! Ezt húzd le. Fenékig ! - nyomott a kezembe állítólagos ellenségem egy pohár, hát... italt. Beleszagoltam mielőtt belekóstoltam. Ez pálinka - állapítottam meg magamban. Elismerően bólintottam, mielőtt magamba döntöttem az egészet. Hú, ez erős volt! Megráztam a fejemet, majd Matthewre néztem. 
- Na? Kérsz még? - villantott egy ezer wattos mosolyt, ezután pedig a kezembe nyomott egy újabb adag italt. 
Nem tudom miért, és hogy mehettem ebbe bele, de valami érthetetlen okból nem bántam meg. Az életben először rendesen szólunk egymáshoz Matthew-val, és nem verekszünk. Ugyan gyanakvó vagyok vele szemben, mivel biztos vagyok benne, hogy van valami hátsó szándéka, és nem puszta "barátságból"  hívott ide, de ezen az estén félre teszem az előítéleteimet mindenkivel szemben, és jól fogom érezni magamat.

***

A fejem kavarog. Nem tudom hányadik pohár sörön, és pálinkán vagyok túl, de eléggé borzasztóan festhetek. Valakinek a kanapéján ülök, de nem tudom kién. Keveredik a múlt, jelen, s jövő is. Körülöttem táncoló emberek, Matthew viszont felszívódott. Utoljára talán  egy órája láthattam, de ebben sem vagyok biztos.
- Szia - hallottam meg magam mellett egy lányos hangot. Óvatosan felé billentettem a fejemet, hogy megbizonyosodjak róla, hogy hozzám beszél-e egyáltalán. Amikor körülnéztem, észleltem, hogy köreinkben nincs más, így több, mint valószínű hozzám beszél a lány. Várjunk csak.. Jól fogom fel a helyzetet? Hozzám szólt egy lány? De mégis mit akar tőlem?
- Öhm, hello - üdvözöltem. Habár teljesen össze vagyok zavarodva, és forog velem a világ, megöl a kíváncsiság, hogy mit akarhat tőlem egy nő nemű lény.
- Jessie vagyok - nyújtotta felém kezét. - És te?
- Ő, én Jawadd vagyok - nyögtem ki második nevemet, mert nem igazán volt ínyemre, hogy közöljem ezzel a csajjal a rendeset.
- Szóval Jawadd, hány éves vagy?
- Őő, tizenöt - hazudtam. Nem, nem fogom kiadni magamat neki. Bármennyire is részeg vagyok, egy cseppnyi józanság mégis van bennem. 
- Az jó, én tizennégy - felelte csicseregve. - Mondd csak édes, nem szeretnél feljönni velem az emeletre? Felfedezhetnénk pár új dolgot.. - rámenős csaj az tuti.
Hm, nem is rossz ötlet. Kicsit oldalra döntöttem a fejemet, s úgy vigyorogtam, mint egy fogyatékos.
- Felőlem - válaszoltam váll rántva. 
- Remek - csillantak fel Jessie szemei, majd megragadta a kezemet, s húzni kezdett az emelet felé. 

15 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett *-* siess a kövivel!!:)

    VálaszTörlés
  2. A rohadt életbe, Lizi, tudtam, hogy béna vagy és felrakod a részt (XD még mindig nem tudok leállni ezzel) de hogy a kis "Jawadd" bulizni megy, piál, és még ki tudja mit csinál.... na ez azért durva. Nem tudom miért, de az. :)
    Xoxo

    VálaszTörlés
  3. Ezzel a résszel most megleptél. A tartalma miatt is, és mert véletlenül felraktad. :D Ez a rész is nagyon jó lett, mint az összes többi. Siess a következővel! .xx

    VálaszTörlés
  4. Ahh nagyon jó rész lett *-* Siess a kövivel, mert megöl a kíváncsiság! xx

    VálaszTörlés
  5. Uram Atyám, mi lesz itt. XDDDD király rész lett.:33 Jawadd.*--* kövit.xx

    VálaszTörlés
  6. ez a rész rohadtjólett siess a kövivel

    VálaszTörlés
  7. nagyon jó lett:3 várom a kövit:D

    VálaszTörlés
  8. Találsz egy kis meglepit az oldalamon ----> http://utalomasajateletemet.blogspot.hu :DD

    VálaszTörlés
  9. Jó lett! :D *-* Siess a kövivel! :)

    VálaszTörlés
  10. Szia :)
    Nagyon jó lett. :)
    Kicsit fura, hogy pont Matthew hívta el... kíváncsi vagyok a kövi fejezetre nagyon :DD
    puszi: Petra ♥

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó lett...kíváncsian várom a folytatást.! :)

    VálaszTörlés
  12. Áhh *---------------* Siess xx

    VálaszTörlés
  13. Szia!Nagyon szeretem a blogod és mindig kíváncsian várom a következő rész!Így egy meglepi vár rád a blogomon!
    http://shesnotafraidyeah.blogspot.hu/2013/06/2-dijam.html

    VálaszTörlés
  14. Csumii. Na akkor kezdenèm az elejèn.
    Mikor meglàttam hogy megosztottad a blogot 1 csoportban úgy gondoltam a cìm alapjàn, hogy ez bizony ismèt egy szerelmes sztori így nem kezdtem el olvasni.. de aztàn mèg is elmentettem ès most elolvastam.
    Imàdom, bazd meg! <3
    Mèg eddig soha nem olvastam ilyet, kikurt jó! :| Hà' Harry jó köcsög basszus :0 Nem gondoltam volna hogy ez ilyen sztori. Örülök, hogy elolvastam!
    Szegèny Zayn, sajnàlom. El nem tudom kèpzelni mi lesz a folytatàsban..
    A csaj meg jó nagy ribanc ha 14 èvesen màr a s*x kell neki..o_O
    úgy èrzem lesz benne valami buktató..
    Kìvàncsian vàrom a kövii rèszt!! :D
    Nagyonjooooooooo. *_*

    VálaszTörlés
  15. Húhú, mi lesz itt! Nem is gondoltam volna, hogy Zayn bele megy ilyenbe. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki fog-e békülni valaha is a testvéreivel! Imádom a blogod! Nagyon siess a kövivel! <3 :D

    VálaszTörlés