2013. június 16., vasárnap

10. Itt az idő !

Sziasztok! Végre eljutottam odáig, hogy hozzam az új részt. Igazából már régebben akartam hozni, de pénteken ballagás volt, szombaton ünnepi ebéd. Hú, összecsaptam a felhők a fejem felett, de most it vagyok üdén, és frissen. Köszönöm szépen az előző fejezethez érkezett komikat, és a díjakat is!  Sok szeretettel küldöm nektek ezt a fejezetet. Ó, ígérem a következő izgalmas lesz. Remélem szerettitek a rossz fiús Zaynee-t is.:) ~ Többet nem árulok el, hahahahahaha..
Jó olvasást! Komizni!



ZAYN MALIK
/2010.05.24. péntek/

*~*~*


  Szobám ajtaját résnyire nyitottam, s kikukucskáltam a résen. Liam még sehol. Miért nincs még itt? Már elmúlt este fél tíz, itt kéne lennie. A próbának már rég vége van, szóval nem értem Liam merre kószál, hiszen Ő sosem késik. 
Alig pislogtam kettőt az ajtómat belökték, s Liam alakja jelent meg előttem. Felnéztem rá a földről, ahova egy pillanat leforgása alatt kerültem Liam által.
- Te mit csinálsz ott lent? - húzta fel a szemöldökét, s úgy vizslatta arcomat.
- Hát.. - kezdtem bele - Tudod elsodortál az ajtómmal - közöltem, majd elhúztam a számat.
- Jaj, ne haragudj - nyújtotta felém a kezét. Kétszer meggondoltam, hogy elfogadjam-e segítségét, vagy sem, de végül arra jutottam, hogy miért ne?! Maximum visszalök, bár Liam nem olyan, hogy ok nélkül bántson. Egy mély sóhaj kíséretében felé nyújtottam kezemet, Ő pedig felsegített a földről.
- A terv a következő.. - Liam meg sem várta, míg megköszönöm segítségét, rögtön a lényegre tért.- Anya, és apa is a nappaliban vannak, szóval én most lemegyek, és leülök...
- De Liam ... - vágtam szavába, mire nagy levegőt vett, s sürgető pillantásokkal illetett. - Hát, hogy ugye a többiek nincsenek lent? Mert akkor..
- A többiek nincsenek is itthon, elmentek bulizni Conorral valahova. Nekem sikerült kihúznom magamat a buli alól, úgyhogy szedd a lábadat.
- De nem is mondtad végig a tervet.
- Fú, Zayn - mérgelődött, majd ismét hadarni kezdett, rettentően figyelnem kellett, hogy megértsem minden szavát. - Ugyebár lemegyek, odaülök hozzájuk, te jössz, és közlöd, hogy el kell mondanod valamit. Elmondod, én felajánlom, és innentől tudod. Lent várlak! - intett, s el is robogott. Ó, ez a gyorsaság.. Követni alig bírom. 
Összeszedtem minden bátorságomat, s kiléptem az ajtómon. Megfontolt léptekkel haladtam le a nappali felé. Amikor lábam a lépcsőre ért, az recsegéssel jelezte, hogy valaki közeledik. Próbáltam lenyelni a torkomban lévő gombócot, de az csak egyre nagyobb lett. Tenyereimet összedörzsöltem. Úgy érzem magam, mint aki éppen a kivégzésére igyekszik. 
Ugyan Zayn! - dorgált egy hang belülről. - Legyél már férfi!
De mégis, hogy legyek férfi? Még gyerek vagyok.. 
Rendben, itt az idő - gondoltam, amikor leléptem az utolsó lépcsőfokról, és beléptem a nappaliba. Anya, és apa egymás mellett ültek a kanapén, s valami kaland filmet néztek a tévében. Ja, szokásos esti program a sok munka után. Ahelyett, hogy velünk foglalkoznának, Ők itt ülnek. Fogadok, azt sem tudják merre vannak a többiek. 
Megráztam a fejemet, hogy kicsit kitisztuljon a sok bugyuta gondolattól, majd leültem az egyik szabad fotelba. Liam fél szemmel rám nézett, s egy kósza pillanatban rám kacsintott, utána apuékra nézett.
- Zayn? Rég láttunk errefelé - szólított meg anyu. Minő meglepetés, észrevett.
- Azaz igazság, hogy valamit el kéne mondanom - motyogtam az orrom alatt, majd Liamre pillantottam, aztán vissza apáékra.
- Hallgatunk - fordultak felém mind a ketten, apu még a hangot is levette a tévéről. Liam szeme rám villant, s bíztatóan bólintott egy aprót. Anyu szemöldöke az égbe szökkent, s úgy figyelt tovább. Apun is látszott, hogy várja a mondandómat, de nem volt annyira lelkes, mint anyu. Anyut sokkal jobban érdekelte mindig is mi van velem, mint aput.
- Hát, öhm  - dadogtam izgalmamban. Nem könnyű előre megítélni mit fognak szólni a dohányzáshoz.
- Mondjad már kisfiam, lemaradok a filmről -  siettetett apa. Hogyne, nem ennyire könnyű ezt kimondani, neki sem lenne könnyebb hasonló helyzetben, azonban Ő nem kerülhet hasonló helyzetbe már, hiszen felnőtt ember.
- Az van, hogy az utóbbi évben elkezdtem cigizni - dőltem hátra a fotelben a tüdőmben tartott levegőt kifújva.
- Micsoda? - pattant fel anyu. - Normális vagy kicsikém? - Jól hallottam? Kicsikémet mondott? - Jézus Isten! Magasságos!  - kezdett fel, s alá járkálni a helyiségben. Amikor rám emelte tekintetét szín tiszta aggodalmat véltem felfedezni benne.  Egy percre megtorpant, majd rám nézett, ezt követően újra ment pár kört, majd ismét rám nézett. Ezer, meg ezer érzelem futott át az arcán, a megbánástól, és a szomorúságtól az idegességig, s a nyugtalanságig.
- Van nálad? - tett fel egy egyszerű kérdést apu. Fejemet felé döntöttem, majd bólintottam.
- Van, de nem fogom odaadni - rántottam vállat.
- És mégis honnan szerezted? Kiskorúaknak nem adják ki egy boltban sem. Csak nem loptad? - vádaskodott apa. Anyu csendben leült a kanapé karfájára, s engem kezdett figyelni. 
- Dehogy loptam.
- Akkor honnan van? - emelte meg hangját apa, majd hirtelen Liam felé fordult. Liam megszeppenve hőkölt hátra. - Liam! - rivallt rá.
- Én? - mutatott maga felé bátyám, majd megrázta a fejét.
- Igen te. Vagy Harry? Biztos Harry volt!
- Valószínű - nevettem el magamat. Azért nem gondoltam volna, hogy pont Haroldra fognak tippelni, amikor szemmel láthatóan utál engem.
 - Liam te voltál. Ha nem te lettél volna, akkor most nem lennél itt.
- Hagyjad, drágám! - tette anyu apa vállára a kezét. - Ne fordulj Liam ellen, korán sem biztos, hogy Ő volt. Alaptalanul ne vádoljunk senkit. Nincs bizonyítékod, így ennek nincs értelme, s mint látom Zayn nem igazán fog többet mondani.  - Csak szeretné, hogy többet mondjak ennél. Liamet biztosan nem fogom bajba keverni.
Egy huncut mosolyra húztam a számat, s Liamre vándorolt tekintetem, azután vissza apuékra.
- Mondd, édesem. Most mit csináljak veled? - Édesem? Mióta becézget engem, édesemnek? Kezdem félteni,
- Nem tudom.
- Hmm, én szobafogságra ítélném, és elvenném mindenét.
- Nem! - rázta meg a fejét anyu. - Magától vallotta be, ezt vedd figyelembe.
- Nekem lenne egy ötletem - emelte a magasba a kezét Liam. Anyu, és apu felé fordultak.
- Hallgatunk, kincsem.
Liam megforgatta barna szemeit, majd beszélni kezdett:
- Majd én vigyázok rá. Ha szükséges, elviszem iskolába, ő, minden hová magammal hurcolom, és felügyelem, hogy ne nyúljon többé cigihez. 
- Megtennéd? - tátotta el anyu a száját.
- Meg - nyögte ki Liam, majd kényelmesen hátradőlt a fotelben.
- Megpróbálhatjuk, de van egy sanda gyanúm, hogy ti együtt mesterkedtek valamiben. Figyelve vagytok - mutatott ránk apu. - És most Te - pillant rám . - Tűnés a szobádba, és ne is lássalak holnapig. 
Somolyogva álltam fel eddigi helyemről, és indultam vissza az emeletre. 
Eszembe ötlött a gondolat, miszerint Harold meg fog őrülni, amikor megtudja, hogy ott leszek a próbáikon. Még jobban fog utálni, és olyan csúnyán fog rám ránézni, mintha egy fertőző vírus lennék. De élvezni fogom minden egyes pillanatát, ugyanis tudom, hogy semmit sem tehet ez ellen.  
 Beléptem a szobámba, majd beletúrtam hajamba, s megrántottam a vállamat. Elmentem zuhanyozni, illetve elvégeztem szokásos esti teendőimet. Felvettem egyik pólómat, és egy bokszert, ezt követően pedig bebújtam a kényelmes, puha ágyamba. Szemeimet lecsuktam, s vártam, hogy elnyomjon az álom.

***

Kopogtatnak. Valami koccan újra, és újra. Valaki suttogja a nevemet. Mi történik?  Ki mer felriasztani édes álmomból? Kómás hangon, valami érthetetlent morogtam, majd kikeltem az ágyból, s a bántó zaj irányába indultam. Az ablakomnál kötöttem ki. Valaki újra a nevemet ismételgette, mint valami árny a sötétben. Kitártam az ablakot, és kihajoltam rajta, ám amikor megláttam az ablakom alatt álló személyt, szinte kibukfenceztem az ablakon. Ő meg mit keres itt az éjszaka közepén?

11 megjegyzés:

  1. Csezd meg, ki az? Ajh, Lizi olyan szemét vagy!

    VálaszTörlés
  2. Jujj nagyon jó :) Kíváncsi vagyok, hogy ki áll az ablak alatt...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kíváncsivá tettél!:') Vajon ki lehet az ablak alatt...? & Harry vajon mit fogszólni ahoz hogy a "nyakánfog lógni" Zayn...?:') Várom a kövit!:')

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó a blog és ki az? Csak nem a drogfutár? Hamar a kövit!

    VálaszTörlés
  5. Muszáj volt itt abba hagynod?! Most nem fogok rendesen aludni a kövi részig! Amúgy ne haragudj, hogy az előző pár részhez nem írtam komit! Imádom a blogod! Nagyon siess a kövivel! <3 :D
    xoxo Dorka <3 :D

    VálaszTörlés
  6. Nemár! Pont itt abbahagyni:D Most este nem fogok nyugodtan aludni!Amúgy nagyon jóó rész lett mint ahogy a többi is :D Léci siess a kövivel! :) ^^

    VálaszTörlés
  7. Én most kezdtem el olvasni a blogodat és IMÁDOM. Nagyon tetszik,hogy ez más mint a akármelyik másik blog iszonyat jó és innentől kezdve rendszeres olvasód vagyok.:)

    VálaszTörlés
  8. Köviit:)) vagy balhézok :DD <333

    VálaszTörlés
  9. Komolyan itt abbahagyni most nem tudok majd aludni. Egyébként szia új olvasó vagyok a blogod egyedi.... karikás szemekkel várom a követező részt! :))

    VálaszTörlés
  10. Ma kezdtem el olvasni a blogot és hát nem találok rá szavakat :) És ez az ötlet higy ők így öten testvérek megfogott nagyon jó. Kövit légyszi hozd gyorsan mert megőrülök =D
    by: Kata

    VálaszTörlés