2013. április 21., vasárnap

01. Alone.


Sziasztok!

Köszöntelek Titeket a blogomon! L.T.P.~ vagyok, Testemben a lelked, Little Horan, Lásd a csodát, Brothers Life, illetve Little Diamond blogokról lehet ismerős a nevem!  
Zaynes blogom megnyitotta kapuit; 
A blog, egy Zayn Malik Fanfictionnak ad otthont. Próbálom minél életszerűbben, és egyedibben megírni. Tudom, nem vagyok egy nagy tehetség, de próbálkozom! 
Íme, itt is az első fejezete ennek a történetnek. Prológust nem írtam, mert feleslegesnek éreztem. Azonban remélem, hogy minden kedves Idegennek elnyeri a tetszését, s olvasni fogja az általam megfogalmazott kitalált történetet. 
Örülnék, ha hagynátok pár megjegyzést az első felvonás elolvasása után. Tőlem ne várjatok kilóméter hosszú részeket, mert az nem az én stílusom. 
Köszönöm, hogy itt vagy, és ezt olvasod.
Jó olvasást. Megjegyzést hagyni ne felejts! ZAYN MALIK 
 /2010.05.10./

 
  Hogy mikor mosolyogtam utoljára őszintén? Talán már nem is emlékszem rá. Tizennégy éve tengetem a napjaimat ezen a borzalmas helyen, amit mások Bradfordnak neveznek. Jó, elismerem, nem magával a hellyel van a baj, hanem az itteni utálatos lakossággal. Mit vétettem ellenük? Tudtommal nem vagyok büdös, sem koszos, sőt különösen adok a külsőmre. Ráadásul még a magatartásommal sem voltak problémák. Addig ...
  Az egész hét éves koromban kezdődött, amikor még a bátyáim is általános iskolába jártak.  Én, mint a népes családunk legkisebb tagja, nagy örömmel kezdtem el az első osztályt. Anyukám is támogatott, bekísért az iskolába, ahogy minden rendes anyuka a tette az első tanítási napon a gyermekével.Az első hét végig így telt, a problémák a másodikon kezdődtek.                                         A bátyám Harold, mindig is olyan személyiség volt, aki szerette nagy dobra verni a másik ciki dolgait, és nem fájt neki átgázolni mások lelkén. A második hetem első napján, arra kellett belépnem az osztály teremben, hogy mindenki nevet rajtam, amikor rám néz. A nap végére kiderült, hogy Harry mindenkinek elmesélte azt a történetet, amikor bepisiltem a boltban. Minden kisgyerekkel előfordul, vagy nem? 
   Azt hittem, idővel elfelejtik, de szerencsétlenségemre nem így lett. Én lettem az osztály fekete báránya, akit minden honnan kirekesztenek. Mai napig felhozzák a bepisilős témát. Persze, most már nem vagyok egy visszahúzódó kisfiú, aki fél nekimenni az illetőnek, aki Őt bántja. Harry miatt lettem olyan, amilyen vagyok. Magatartásom, alig üti meg a kettes szintet, jegyeimmel együtt.  
Az iskolai szünetekben cigarettázni járok a suli mögé, - ezzel vezetem le a napi feszültséget, ami az iskolában, és otthon is körülvesz-, ha megütnek, vagy durván szólnak hozzám elpáholom az illetőt, és addig ütöm, amíg nem rángatnak le róla, és visznek az igazgatóhoz. Emiatt van jó pár igazgatóim. Csodálom, hogy nem rúgtak még ki. Jó, persze, utolsó év, és már csak egy hónap van a suliból. Esélytelen, hogy kirúgjanak - szerintem.
- Törpe, húzd arrébb  a redvás seggedet, mert tévézni akarok - csapott a kezemre Louis, a legidősebb bátyám. Egy sóhaj kíséretében teljesítettem kérését. Nincs kedvem borzolni a kedélyeket késő délutánra. 
  Említettem a verekedést! Ez az amit otthon nem tehetek meg, mert mindegyik bátyám fél kézzel csapna le. Egyszer próbálkoztam Louissal, és akkor is a karom bánta. 
Hetekig volt gipsz rajtam, mert kikezdtem a nagyobbal. Szükségtelennek érzem az ilyen veszekedéseket, úgyhogy otthon inkább meghúzom magamat, és nem szólok semmit. Csesztetnek maguktól is a testvéreim. 
  Most mindenki arra gondol, hogy merre vannak ilyenkor a szüleim. A szüleim a nap 24 órájában dolgoznak a megélhetésünkért, mert sok nekik öt gyerek. Hogy őszinte legyek, nagy ívben szarnak a fejünkre. Azt csinálunk, amit akarunk, és oda megyünk, ahova szívünk húz. Nincsenek szabályok, nincsenek korlátok. Néha azt kívánom, hogy bár ne ide születtem volna. De ez ellen már semmit nem tehetek. Isten ide rendelt, itt kell lennem.
  Botladozva indultam meg az emelet felé, hogy folytathassam csöndes szenvedésemet. Rossz egyedül lenni. Barátok nélkül. És a tudat, hogy még a testvéreidre sem számíthatsz.. Lassan felemészt az egyedül lét.
  Gondolataimba merülve lépdeltem az emelet leghátsó sarkában lévő legkisebb szoba felé. Hát persze, hogy az enyém a legkisebb szoba.
  Mit sem sejtve tártam ki a szobám ajtaját, de amikor beljebb léptem egy vödör landolt a fejemen, és a benne lévő víz mind rám ömlött. A folyosó túlsó végéről egy röhögés hangzott fel, majd mintha lovak közelednének megjelent Harry, és Niall. Óvatosan levettem a fejemről a vödröt, majd ingerülten Harryhez vágtam.
- Minek adod ide? Tök jól állt neked! - röhögött fel idétlenül tizenhat éves bátyám, Harold. 
- Menjetek a picsába! - ordítottam kikelve magamból, de Harold, és Niall csak szórakoztak megaláztatásomon. 
Becsaptam az ajtót, majd bemasíroztam a fürdőmbe. A legjobb ebben a szobában, hogy van itt fürdőszoba, így ha fürödni kell, nem kell sorban állnom a közösnél. 
Előkaptam a haj szárítót a fiókból, majd kirobogtam a szobámba. A szekrényemből előszedtem tiszta ruhákat, és átvedlettem egy perc alatt. Kezdem már megszokni, hogy mindenhol szívatnak, és állatként bánnak velem. A mostani csak egy kisebb düh roham volt. Adjon hálát az égnek Haroldka! Kamatostul fogok mindent visszafizetni neki, hogy tönkre tette az életemet. Csak még kitalálom hogy...
  Tomboltak bennem az indulatok, miközben a hajamat szárítottam. Mihelyt elkészültem a haj szárítot a helyére tettem, majd felkaptam egy kapucnis pulcsit,  a kapucnit a fejemre húztam, és elindultam az ablak felé. Mielőtt kimásztam volna pontosan az ablakomba lógó vaskos fa ágra ellenőriztem, hogy megvan-e a cigim, az öngyújtóm,  meg a telefonom. Amikor nyugtáztam, hogy minden megvan, az ablakot kitártam, majd átszökkentem az ágra, onnan pedig a fa közepére másztam, és lecsúsztam a vastag törzsén. Mehettem volna az ajtón is, de nem akartam összefutni a két drágával, akik megajándékoztam egy vödör jéghideg vízzel. 
  A közeli parkba indultam, közben pedig rágyújtottam. Nagyot szippantottam a cigarettámból, s közben a tájat nézegettem. Tudom, egy idióta vagyok, hogy tizennégy évesen dohányzom, de muszáj. Egyszerűen muszáj. Ez is Harry miatt van. Harry csak megkeseríti az életemet. Bárcsak meg sem született volna az a dög. Mennyivel könnyebb lenne. Talán nem fordította volna ellenem az összes testvéremet. Liam az egyetlen, aki titokban bejön hozzám, hogy beszélgessünk. DE ennek mind ára van. Nem beszélhetek erről a többi srácnak, mert ha megtudják, hogy rendes velem, akkor Harry Liam ellen is hadjáratot indít. Ezt pedig nem szeretném. Liam is megutálna, ha miattam rekesztenék ki Őt is. 
Megráztam a fejemet, majd a füstöt az ég felé fújtam.  Miközben sétáltam immáron a park apró köves útján egy kérdés járt a fejemben: 
Nekem sosem lesz normális életem?


Bejegyezte: L.T.P.~ 

Részek: Minden pénteken.
Kommentár határ:Nincs, de minimum 10 megjegyzés összejöhetne.
Elérhetőségeim: Elérhetőségek menüpont.
További kérdés van, írhatsz chaten!
Felhívom a figyelmeteket, nézzetek be a "Szereplők" menüpontba, ott van részletes leírás a karakterekről. 

19 megjegyzés:

 1. Hát ez fantasztikus lett. És az a kép Zaynről :3 És biztos lesz a cuki fiúnak is normális élete :) Ügyesen fogalmaztad meg te....bolond! Mi az hogy 10 perc! Tudod milyen szélsebesen olvastam..most aztán legyél rám büszke vagy mérges leszek!Jöhet a következő...remélem azt majd nem 5 percre hagyod XD

  VálaszTörlés
 2. 1.komment állati jó imádom és baromi jó!!!!!!Holnap kövit!Holnap péntek!
  Puszi:Egy Bölcs Linzer!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon egyedi a történet, mindenképpen olvasni fogom :)
  Szomorú az első fejezet, és szívszorító a kis Zayn élete. Úgy odamennék hozzá, és szorosan megölelném. Talán ez a történeted fog hozzám a legközelebb állni, mert Zayn a "kedvencem".
  Remélem hamar olvashatom a következő részt, mert már most kíváncsi vagyok ;)
  Puszi: Becca
  <3

  VálaszTörlés
 4. úristen, tudod, hogy nagyon tetszenek ezek a sztorik, ezt múltkor el is mondtam.várható, hogy ez lesz az újabb kedvenc blogom tőled.sajnálom Zaynie-t, de kíváncsi vagyok milyen lesz, hogy tesók :D:D
  várom a folytatást:3 te is ígértél ma valamit :*

  VálaszTörlés
 5. Kíváncsi vagyok hogy mi lesz ennek a folytatása :D Amúgy nagyon jó, nagyon szeretem hogy te nem azokat a sablon sztorikat írod, hanem teljesen egyedieket :))) Csak így tovább :) <3

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó lett, már most mádom *-* :D Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra :D Ügyes vagy ;) <3

  VálaszTörlés
 7. Nagyon megfogott! :) Végre nem egy sablon sztori. Nagyon várom a következő részt! ^^

  VálaszTörlés
 8. Nagyon jó :) Remekül átadta Zayn érzéseit :) Várom a következőt :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jó:3 várom a következő ejezetet:)

  VálaszTörlés
 10. Csak úgy, mint az összes többi blogodat, ezt is - már most - imádom. Nem túlzok ha azt mondom, hogy minden blogodnál észre vehető a fejlődés. Imádom, hogy te nem a sablon blogokkal jössz, hanem összekevered a fiúk kapcsolatát. Igyekszem rendszeresen komizni, várom a következő fejezetet:)♥

  VálaszTörlés
 11. lizikem :) nem csalodtam... :) megigerem hogy renfszeres olvasod leszek :) tetszik a sztori, egyedi meg minden. hnap gepen irok megint. ha nem felejtem el. haha <3

  VálaszTörlés
 12. lizikem :) nem csalodtam... :) megigerem hogy renfszeres olvasod leszek :) tetszik a sztori, egyedi meg minden. hnap gepen irok megint. ha nem felejtem el. haha <3

  VálaszTörlés
 13. Te én elbőgtem magam ezen a részen. Milyenek már Zayn-el! :'( Szegény cuncikám. :o

  VálaszTörlés
 14. Juj, tudtam én, hogy valami remek ötlet és remek történet lesz ebből. Az baj, ha én most haragszok Niall -re, Harry -re és Louis -ra? Liam, kegyes és jószívű mint mindig! Szerressük Liam papit! xD
  Várom a kövit.!

  VálaszTörlés
 15. Lizii *----* Ez fantasztikusan jó lett :33 Siess a kövivel *o*

  VálaszTörlés
 16. Ez fantasztikus! Olyan szomorkás, és ez olyan.. áá.. nem tudom kifejezni magam.. szóval nagyon-nagyon jó!!

  VálaszTörlés
 17. imáádom gyorsan a kövit az eddigi blogjaid is fantasztikusak de ez is nagyon jó hamar kövit :D <3

  VálaszTörlés
 18. ma Péntek szal újj rész imádom imádom kikurt jóó <3
  Dodo

  VálaszTörlés
 19. Szia !!! Nagyon jóóó a blog!! :) Lili

  VálaszTörlés